6 d’oct. 2007

Argelaguer 3 - Serinyà 2

Segona derrota consecutiva del C.F.Serinyà, lluny de la bombonera. El Serinyà s'ha avançat amb un gol de Jose aprofitant una "assistència de Damián" però pocs minuts després, els locals amb una contra han empatat el partit.
A la segona part, el Serinyà ha sortit ben col·locat al camp i s'ha pogut avançar altre vegada amb un gol, obra de Juanola, després de rebre un magistral passe del mestre Cepe. Però com diuen, dura poc l'alegria a casa del pobre. L'Argelaguer a penjat una pilota des de mig camp i el seu davanter centre s'ha avançat a la defensa i també al porter, i ha tornat a empatar el partit.
Lluny d'abaixar el cap, l'equip entrenat per Josep Oller ha seguit buscant la porteria i primer amb una rematada a la sortida d'un corner, en Masmi la fotut al pal - "Ja comenceria a ser hora que fes algun gol". Tot seguit, en Cepe ha rebut dins l'àrea, ha fet un gran control i la seva rematada s'ha estavellat al pal.
Quan sembla que el partit acabaria amb l'empat a 2, una contra de l'Argelaguer ha fet pujar el definitiu 3-2. I ja està, amb cara de tontos i cap a casa.