5 de nov. 2007

JSPM 0 - Serinyà 3

Un cap de setmana més i ja en van tres de seguits, el Serinyà ha complert. El desplaçament cap a St. Pere Màrtir no es preveia plàcid, ja que a les baixes habituals dels últims partits s’hi sumaven les dels importantíssims Pep Juncà i monsieur Masmitjà.

L'escalfament

Tot i això, Patxi Oller va saber esperonar els seus homes i aquests van respondre bé des del primer fins a l’últim minut. I és que ja només de començar el partit el Serinyà va disposar d’una gran ocasió per a encetar el resultat, però com sempre, primer avís per a no ser traïdors. El Serinyà va continuar atacant amb força tot i que no va ser fins a mitjans la primera part quan David Ruíz, per fi, va posar el 0 a 1 al marcador, definint una jugada enrevessada dins l’àrea. A partir del gol, els homes d’Oller es van relaxar una mica i no van atacar amb tanta intensitat, tot i això Ruiz en un xut al pal, Juanola i Marc de rematada de cap podrien haver posat el 0 a 2 a l’electrònic, però sense fortuna.

Arribada la segona part, Patxi fa el que millor sa fer, que és motivar als seus jugadors i aquests comencen la segona part ‘enxufadissims’ i és que en els deu primers minuts de la segona part, dos jugades per la banda dreta d’un desconegut Marc acaben amb pases a Ruíz i Juanola que fan el segon i tercer definitius gols a favor del Serinyà. Tot i tenir el partit pràcticament guanyat, els homes d’Oller van continuar provant fortuna, però com ja va essent habitual, es dispara amb l’escopeta de taps.
Goool!

En definitiva, un 0 a 3 fora de casa, tercera victòria consecutiva, cap lesionat i cap a casa, es pot dir que aquest motor ja ha fet el rodatge.

Alineació:

• Lluna: Per sort no va haver d’entrar massa en joc, tot i això, elegant com sempre amb el seu equipament groc immaculat.
  • Buti: En Ricky ‘canyulis’ un cop més va fer el que tenia de fer, a la segona part va ser substituït a causa d’una petita estrebada a l’abductor.
  • Bucs: Molt bé en defensa, contundent i manant.
  • Jabo: Fins fa poc pensàvem que era bo que portés sempre el passaport brasiler, però últimament ve amb l’espanyol i segurament no fer bicicletes a dins la teva àrea quant jugues de central és bo. Per tant, només que felicitar-lo en la seva bona adaptació com a defensa.
  • Huete: Correcte, porta uns partits que no es lesiona. Només a retreure-li que la seva família no es va desplaçar al camp.
  • Marc: L’home DiR, les dos setmanes de “vacances” sembla que li han anat bé i ha tornat amb bon estat de forma tot i l’espectacle de Castellfollit.
  • Cepe: Com sempre més que correcte, va saber marcar el ritme del partit més adequat en tot moment.
  • Jimmy: Va treballar com un negre tot el partit, fins que va perdre els papers i no precisament els de Salamanca i va ser substituït.
  • José: Va atacar, va donar bones assistències i defensar, tot i això una de les millors coses que va fer, va ser portar la seva xicota al camp.
  • Juanola: Lluitador, a davant les baixava totes i un cop més es va entendre bé amb Ruíz, i com no, també va marcar.
  • David Ruíz: Va portar el pes del partit, si si, va ser ell qui va desequilibrar la balança.

També van jugar:

• Sidera: El “baixinho” va estar molt correcte en la seva substitució d’en Buti, va tornar a deleitar amb les seves “siderinhas” i es va portar com un senyor, no va faltar a ningú.
  • Quinti: Va portar el partit amb molta veterania, va tapar bé la seva banda i clara mostra que ho va fer bé és que la portaria va continuar a 0.
  • Gerard: “Marrolleru” com ningú, va sortir, va fer alguna passada digne de lo pelat i va posar la mala llet que molts cops falta dins al camp.
  • Simon: Titi, és una bala, va disposar de 2 ocasions, si marca s’ensorra l’estadi.
  • Avellana: Va sortir en una posició bastant avançada, i va arribar a dins l’àrea, tot i això, es devia deixar l’olfacte golejador a “Le Vip”.