19 de nov. 2007

Les Preses 2 - Serinyà 1

Visita al dificilíssim camp del líder, Les Preses. Els homes d'Oller, un cop més, van sortir molt concentrats i van intentar complir al màxim la encertada tàctica del tècnic. Tot i això, aquest cop va ser insuficient per a aconseguir puntuar.

Als primers minuts del partit els dos equips es van temptejar sense tenir opcions clares per a ningú, però ja passat el minut 15, el Serinyà va ser qui va disposar de la primera ocasió del partit mitjançant un contraatac que Juanola creua massa i surt arran de pal. En la meitat de la primera part, però, una ràpida i gran jugada de Les Preses acaba amb una rematada a l’àrea petita, amb el porter Lluna totalment venut, que posava l'1 a 0 en el marcador. El Serinyà, lluny d'abaixar el cap, ho va continuar provant i va ser a cinc minuts del final de la primera part, quan un gran llançament de falta de Cepe, passa per sobre de la barrera i posa un merescut empat a 1 al electrònic.

A la segona part, Les Preses és qui posa més velocitat i intensitat en el joc, però el Serinyà qui disposa de més i millors ocasions, la majoria d'elles a pilota parada, s'ataca però sense recompensa. Al minut 15 de la segona part però, Bucs és expulsat per doble groga i el Serinyà es queda amb 10. Sense temps de refer-se, l'equip rep el segon i definitiu gol de Les Preses.

A el Serinyà però encara li quedava mitja hora de partit que va intentar aprofitar al màxim per a aconseguir puntuar, es va intentar a pilota parada, de jugada i en l'últim minut fins i tot va disposar d'un penal a favor, però està clar que diumenge la pilota no volia entrar.

Al final doncs una immerescuda derrota pels homes de Patxi Oller, al camp del líder, tot i haver-l'ho tingut contra les cordes al llarg de tot el partit.

Tot i que l'huracà Katrina del partit anterior es va convertir en una boira pixanera, aquest resultat no ha d'afectar a l'equip, ja que la imatge de l'equip va ser immillorable i cal recordar un cop més, que es va perdre per la mínima davant el líder, un rival molt fort físicament i amb les coses molt clares amb la pilota als peus.

Així doncs, no queda més que esperar la visita de l'Osor a la bombonera per a tornar a la dinàmica de victòries que tots volem.

• Alineació: Lluna, Buti, Bucs, Jabo, Jimmy, Masmi, Pep, José, Marc, Cepe i Juanola.
  • També van jugar: Quintana i Ruiz.