11 de nov. 2007

Huracà Katrina 7 - La Canya 1

Tot i ser la prèvia d’un dia de festa pel Futbol Club Serinyà, Oller va deixar molt clar als seus homes que el partit es podia complicar si l’equip no sortia concentrat. Per un cop, l’entrenador va ser totalment escoltat i no només això, es va fer el que va demanar. El Serinyà va sortir molt “enxufat”, amb ganes de guanyar-se el sopar i donar una alegria als seguidors i com no, a la directiva. Així doncs, des del primer moment es va intentar tenir la pilota i atacar. Per sort el gol va arribar aviat, cosa que va provocar una autèntica abalança de l’equip local a la porteria de la Canya. El Serinyà no parava d’atacar i no només això, quant arribava marcava, i és que a la primera part es va tenir una efectivitat espectacular de cara a porteria. Tot i tenir el partit pràcticament sentenciat ja a la primera mitja hora, els jugadors blau-negres van continuar lluitant i “mossegant” quant aquests no tenien la pilota, fet que va portar a un 5 a 0 en el descans.

A la segona part, el Serinyà va anar fent canvis i va continuar atacant per a mirar d' ''abultar'' una mica més el resultat. Un petit desencert va provocar que la Canya aconseguís el gol de l’honor. Al final, 7 a 1 i ovació dels fidels seguidors.

El Serinyà doncs, continua amb aquest 4 de 4 espectacular, 12 punts aconseguits amb 4 jornades que l’han de situar allà on es mereix i que han de donar moral per anar el pròxim diumenge al camp del líder, Les Preses.

  • Alineació: Lluna, Buti, Bucs, Jabo, Huete, Jimmy, Masmi, Cepe, Marc, David Ruíz i Juanola.
  • També van jugar: Gerard, Jose, Quintana, Simón i Avellana.
  • Gols: 2 gols de Juanola, 2 de David Ruíz, el cinquè Marc, sisè de “flèquit” inapel·lable de Jimmy Floid que es va colar per el mateixa escaire de la porteria i va fer insuficient la espectacular estirada del porter, i per últim i definitiu setè gol de Jabo, de un no menys espectacular xut del mig del camp que es va enverinar fins a entrar dins la porteria de la Canya.


A destacar d’aquesta jornada el gran sopar que es va fer, a Cal Oliveres de Besalú, on es va comprovar que el
Serinyà no només és un equip de futbol, sinó un grup molt unit i capaç de passar-s’ho molt bé! El sopar i la nit en general es va celebrar a porta tancada, per la qual cosa els redactors del club no disposen d’informació per a fer una crònica detallada del sopar. Només a ressaltar que Patxi Oller es va tornar a sincerar i es van fer altres parlaments molt emotius, motivats per diversos graus d’alcoholèmia. També a ressaltar les declaracions del “baixinho”, que se’l va sentir cridar repetidament: - “HO HAVEU VIST AIXÒ!”


Tot seguit, algunes fotografies del partit (fer clic al damunt per ampliar-les):

10 comentaris:

Anònim ha dit...

EI COMPANYS PODER SOM EL MILLOR EQUIP DE LA HISTORIA TAN A DINS PERO SOBRETOT A FORA ES VA DEMOSTRAR A LES OLIVERES JE JE. I DIUMENGE ASSALT AL CAMP DEL LIDER FORÇA SERINYA.
SOM ELS JUGADORS MES .............

Anònim ha dit...

JA SE ENVIAR MISSATGES JA ERA HORA. FORÇA SERINYA.

Anònim ha dit...

Ei holaketal!! Crec que el dissabte es va rendir un 200% des del primer fins a l'ultim minut al mas de nit, tot i acabar amb menys de 11, o aixo crec, ah i veure una polla bastant desagradable al descans del matx. Ultims minuts dignes d'una bona mullena d'això s'en diu actitud, mare meva, patxi va saber motivar els seus homes com mai!!! VISCA LA NOSTRA PINYA I LA MARE KI ENS VA PARIR, I PER SOBRE DE TOT VISCA EL SERINYÀ FINS A LA MORT!!!!

Anònim ha dit...

Si si, a falta de bon Barça bueno és Serinyà jejeje, impressionant l'actitud dins i fora del camp akest dissabte si! I diumenge a pels líders a saco, si mosseguem segur ke algo ens emportem d'allà, tenim el millor ekip del grup de llarg, només ens falta voler està a d'alt i creure’ns-ho i corre! hem de corre molt, no siguem Ronaldinhos ara!

Futbol Club Serinyà!

i Visca en Baixinho i la mare ke el va parir!

Anònim ha dit...

Molt bon sopar i molt bon ambient!!!Sense oblidar els discursos dels honorables Jordi Nierga i Jep Oller.Una gran nit x a un gran equip.Diumenge a per els liders k aixo ja esta guanyat!!!
Visca el Serinyà!!!

Anònim ha dit...

Pròximament els vídeos dels espectaculars gols!! De moment 'estoy en ello', que han sorgit uns petits problemes.. res important.

Aquest cap de setmana més, ok?? Heu de fer-ho molt millor que aquest dissabte passat, ho heu de donar tot!! S'ha de demostrar qui és el Serinyà i com no, derrotant als líders!! Un pas difícil, sí, però mai hi ha res impossible i així ho esteu demostrant!

Molta sort i que tremolin Les Preses!!


Fins diumenge!! Hip Hip, Hurraaa!!!


Lau.

Anònim ha dit...

Les Presses nose si tremolaràn pro jo segur ke si (això va dedicat a el "baixinho" k estic segur ke si ell llegis això i sapigues escriure i/o engegar un ordinador m'ho diria)jajaja

Per tu va doncs baixinhu ke me caigo (gran acudit dels gallecs), i si sóc un gos ho c!

Visca el Serinyà i proximament farem un gran sopar ke invitarem tot el poble amb l'ho ke hagi caçat en juanola akest dissabte, ke al no tenir partit per la tarda podrà passar tot el dia caçant i segur ke el cotxe se li farà petit!!!

Anònim ha dit...

Hi ha problemes amb els videos?vaja!!!bueno avera si se pot arreklar...ja tinc ganes de veure els espectaculars gols!!!jejeje!!!I aquest diumenge, a tope!!!

visca serinyà!!!
sort el diumenge...

Anònim ha dit...

Sip..! Pq quan obres l'únic arxiu que conté els vídeos, van tots seguits, un darrere l'altre. Però ja m'he baixat un programa per poder-los partir, al menys els dels gols..per poder-los penjar a la web. El problema ara és q em falta temps, de seguida q pugui m'hi poso!!

En Marc li donará el DVD a entreno a en Jose, ok? Que ja ho tinc copiat al PC!



Muaaaaaa!!

Fins diumenge :)

Anònim ha dit...

genial el partit de dissabte i la festa tb tot s ha de dir!!jejeje
ara entrenar molt fort akesta setmana i que poguem anar treure algu de bo al camp del lider que serà un partit molt dificil!!s haura de suar molt akesta camiseta diumenge que be!!

visca el serinyà