3 de des. 2007

St. Jaume 4 - Serinyà 1



Aquesta jornada el Serinyà ha patit una derrota dolorosa davant el St. Jaume. Feia moltes jornades que el Club de Futbol Serinyà no encaixava una derrota per tanta diferència de gols.
Un Serinyà plegat de baixes (Nierga, Cepe, Marc) i amb jugadors tocats (Masmi i Àlex) es va desplaçar al municipal de St. Jaume de Llierca amb l’intensió d’oblidar l’empat contra el cuer de la setmana passada i recuperar la bona dinàmica aconseguida durant les jornades anteriors.

El Serinyà va sortir al camp concentrat i tot i no disposar d’ocasions clares de gol, es pot dir que va dominar en l’inici del primer temps a l’equip local. Aquest, per la seva banda, es va dedicar a frenar qualsevol intent del Serinya d’acostar-se a l'àrea local, a base de joc dur, castigant repetidament a jugadors com Jimmy, però que l’àrbitre no va sancionar en cap moment. Al minut 20, per sorpresa de tots els aficionats, va pujar l’1-0 al marcador. Una pilota penjada des del mig del camp es pentinada enrera a la frontal de l’àrea del Serinyà i passa per damunt del porter lleugerament adelantat introduïnt-se així a l’interior de la xarxa. El fet de tenir el marcador en contra sumat a la reiteració de faltes rebudes i no sansionades, va fer que l’equip es posés nerviós. Tot i això, s’arriba a la primera part amb l’1 a 0 al marcador.
A la segona part, una sèrie de contraatacs del St. Jaume sumat de petits desencerts del Serinyà, acaben d’abultar un resultat totalment injust segons el transcurs del partit, 4 a 0. Tot i això els homes de Jep Oller van seguir lluitant i al minut 35 de la segona part van col·locar el definitiu 4 a 1 al marcador, mitjançant un xut de Xavi Juanola.

  • Aliniació: Lluna, Buti, Bucs, Jabo, Huete, Àlex, Masmi, Jimmy, Pep, José i Juanola.
  • També van jugar: D. Ruiz, Quintana i Simón.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

ei companys partit per oblidar pero molts vam demostrar la paciencia que arribem a tenir amb els arbitres xq a mi personalment hem va desquiciar n'hi havia per matar-lo xo el futbol es aixi. Anims a tots i a recoperar lesionats i tocats. FORÇA SERINYA

Anònim ha dit...

Jejeje per matar-lo no ben bé, jo crec q es va despistar a l'hora de fer el 'cursillo' d'àrbit.. però en veritat el q ell volia era fer ball o gimnàstica rítmica, pq per això si q en tenia estil.. o al menys ho va demostrar cada cop que ensenyava targeta XD.

Pobre noi, jo q no entenc gaire de futbol, em va donar la sensació q no en tenia gaire ni idea.. però weno, vam poder riure una estona, jeje!

Sobre el resultat, doncs no gaire res a dir. Molts ànims a tots i no us desanimeu, però no baixeu el cap pq encara us queda molta feina per fer!!


Mua!!



Lau.

Anònim ha dit...

Sant Jaume ho savíeu o no que era el patró dels berrus saaannnnngg de Déu quina berreria tant puta allà aquell camp, allò semblava Smack Down la mare de déu!!! I l'àrbit què!! Tros de carn batejada kin grandíssim fill de puta, toreru havia d'haver nascut akell cabró!!! Vinga nois moral moral moral!! Hem d'aixecar cap, el St Privat no ens ha de privar guanyar (bona eh!!) vinga va moral, pit i cullons i VISCA SERINYÀ ME CAGUM DÉU!!!!!

Anònim ha dit...

si tios va, hem D'ENTRENAR fort! i donarli gas, ke el Serinyà ja no està acostumat a akests mals resultats, hem de seguir siguent competitius com fins ara. I jo ja fa dies ke tinc ganes de fer cròniques rajant a tothom de d'alt a baix i "no puc" per culpa dels resultats. Va gas a la burra!

Anònim ha dit...

axi m'agrada...ke no actualitzem la classificacio fins ke no estiguem a mitja taula permunt un altre cop!!!jeje

Anònim ha dit...

La primera agressió és veu clarament a la foto, són uns bruts!!! No es renten, jejejeje...

Demà divendres partidillo al pavelló i assignació de l'amic invisible.

Dissabte 22/12 :

-partit maia-serinyà
-Berenar-sopar a la bombonera
-22 h. A CAn Junk BARÇA Vs madrid

Acabant el partit es farà l'amic invisible, és a dir l'entrega de punyals !!!!

Aupa serinyà

Anònim ha dit...

va nanos a oblidar akesta derrota i a pendre dels errors i a per totes diumenge :)

visca el serinyà!!!!!!!!!!!!!!