7 de gen. 2008

Maià 1 - 1 Serinyà

Empat amb sabor a derrota al municipal de Maià.

Dissabte al matí, coincidint amb la tornada després de la parada nadalenca, el Serinyà es va enfrontar a un Maià, aquest any situat a les posicions capdavanteres.

En el inici del partit, els dos equips es van temptejar al mig del camp i es va disposar de poques ocasions per part dels equips. Les del Maià van ser a causa d’errades esporàdiques de la defensa del Serinyà, que segurament al estar la seva part del camp més molla es van trobar un pel incomodes i per part del Serinyà, les ocasions van arribar per jugades més treballades, on es pot destacar un fort i col·locat xut de Jose des de fora l’àrea, que un segur porter del Maià desvia a corner. També es podria haver situat el 0 a 1 al marcador gràcies a una rematada acrobàtica de Juanola que pantina al segon pal però que ningú pot rematar, apart d’aquests ensurts però, la defensa del Maià va tenir les coses molt clares des de un inici i es va posar molt bé al camp i en cap moment es va voler complicar, rebutjant el perill amb xuts al mig del camp si feia falta.

A ressaltar també d’aquesta primera part, la lesió de Pep Juncà a la mitja hora de joc, un dels homes de Jep Oller que més opcions tenia de desequilibrar el partit, i és que tot i el poc temps que va jugar, va mostrar varis detalls de qualitat i en el seu ràpid un contra un va carregar de targetes a la defensa rival. A causa d’una de les moltes faltes que va rebre però, una mala caiguda el va fer recaure en la lesió de colze de la qual feia poc estava recuperat. Pep va ser substituït per Marc i la primera part acaba amb el 0 a 0 inicial.

A la segona part, el partit continua amb la mateixa tònica i els dos entrenadors comencen a moure la banqueta. Jep Oller refresca la davantera i substitueix a Jose per el verdulaire D. Ruiz, l’home gol del Serinyà. El gol del Serinyà arribarà a mitjans la segona part, mitjançant un gran centro a pilota parada de Cepe, que Marc totalment lliure de marcatge remata de cap i situa la pilota lluny de l’abast del porter del Maià. Amb el 0 a 1 al marcador, el Serinyà continua buscant el gol de la tranquil·litat, però la defensa del Maià o el mateix porter ho eviten. Durant el transcurs de la segona part, també es substitueix Bucs per Quintana i Juanola per l’home més ràpid, Titi Simón. El partit continuava plàcid i sense grans ensurts per a la porteria del Serinyà, en l’últim instant del partit però i ja en el temps afegit, una jugada per la banda, acaba amb un fort i mil·limètric centro del Maià que és rematat a boca de canó per el Maià, situant el definitiu empat a un al marcador. Sense temps de més, el senyor col·legiat, xiula el final del partit i deixa al Serinyà amb cara a tontos.

Així doncs desafortunat dia pels homes blau i negres, que no van saber aguantar un resultat favorable al camp del lider provisional. Tot i això felicitar a l’equip per la lluita i entrega durant el partit, el resultat és bo, però deixa un regust agra havent vist el transcurs del partit. Si l’equip continua així però, aquest 2008 segur que escalarà varies posicions. Endavant Serinyà!

• Alineació: lluna, buti, bucs, jabo, àlex, masmitjà, pep, jimmy, cepe, juanola i Jose
  • També van jugar: Marc, D. Ruiz, Quinti i Simón