21 de gen. 2008

Montamut 2 - 2 Serinyà


Aquest cap de setmana el Serinyà s’ha desplaçat al dificilíssim camp del Montagut, el primer dels dos partits seguits que es jugaran lluny de la bombonera, es va disputar en la tarda del diumenge amb un Montagut molt motivat, ja que la derrota de les Preses el dia abans contra l’atlètic Olot, li donava la possibilitat de situar-se líder.

Així doncs ja abans de començar, es preveia un partit de molta lluita de dos equips amb moltíssimes ganes de guanyar. En l’inici de la primera part els dos equips es van temptejar al mig del camp i hi va haver poques ocasions i poc clares de gol. El Serinyà lligava jugades ben treballades mentre que el Montagut es basava amb el seu perillosíssim joc a pilota parada.

Un centre a dins l’àrea del Serinyà és rematat pel Montagut i la pilota toca involuntàriament a les mans del capità Bucs del Serinyà evitant el gol, l’àrbitre però veu la jugada i senyala penal que no és gens discutit per cap membre del Serinyà. El jugador Rafel Pey executa el penal a la perfecció i posa l’1 a 0 al marcador.

Com ja és habitual en les ultimes jornades, el Serinyà lluny d’enfonsar-se va treure caràcter i abans de cinc minuts d’haver encaixat el gol trena una gran jugada on va tocar la pilota més de mig equip al primer toc i amb gran velocitat i aquesta acaba amb un gran centre de José posant la pilota amb molta força entre la defensa i el porter i Marc entrant de darrera situa l’empat a 1 en el marcador. Abans d’acabar la primer part els dos equips van disposar d’alguna ocasió, on cal destacar una doble ocasió del Montagut, la primera a pilota parada, després d’una falta directe que anava molt arran de pal i que el porter Lluna rebutja, el rebuig és agafat per un davanter que a boca de canó engalta la pilota, però un rapidissim Lluna aconsegueix aturar, gran parada que fa possible arribar als vestidors amb l’empat.

A la segona part el Montagut surt amb molta força, conscient de que perdien una gran oportunitat de situar-se líder. I en els primers deu minuts tenen la seva recompensa gràcies a una bona rematada de cap un cop més de Pey, on Lluna no pot fer res. Amb el dos a un en contra el Serinyà es torna a veure obligat a atacar i en una de les jugades d’atac un jugador del Montagut és expulsat per doble amonestació. Amb el resultat a favor i un home menys el Montagut es va dedicar tota la segona part a allunyar el perill deixant al davanter Pey amb punta sol i a perdre temps. Quant semblava que el partit finalitzaria en 2 a 1, una falta a la banda dreta del Serinyà és centrada per el mestre Cepe a la perfecció i Monsieur Masmitjà aprofita el seu poder aeri, saltant més que ningú per posar el definitiu empat a 2 al marcador i deixant a l’afició del Montagut muda. (veure vídeo...)

Així doncs, una jornada més el Serinyà aconsegueix puntuar lluny de la bombonera i en aquest 2008 encara no coneix la derrota, esperem que aquesta ratxa s’allargui almenys fins el proper cap de setmana, quan recordem que el Serinyà s’enfrontarà en el derbi del Pla de l’estany contra el Sant Miquel.

  • Alineació: lluna, buti, bucs, jabo, huete, masmitjà, pep, marc, jose, cepe i juanola.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

He tornat!!!

I veig que vosaltres també, amb molt bona forma i amb moltes ganes de guanyar-ho tot, i els resultats ho demostren!

Continueu així, 'don't stop'!!


Fins diumenge que ve!!


''un, dos, treees, Serinyàààà'', jeje..


Petons,


Lau.

Anònim ha dit...

Mamishhaaaaaaààààà el senyor volador dels gols importants, ja ens va aconseguir l'empat en circunstàncies similars contra l'osor. Akest noi cada cop salta més, això de practicar el volei quant no et dediques professionalment al futbol et va molt bé, ja saltes com en rafa pascual!

Ara no podem deixar que els campamentos St. Miquel ens frenin, hem d'aconseguir 3 punts que ens aniràn molt bé, sino els molt campamentos ens passaràn a la classificació i això em faria molt mal! Somi Serinyà un, dos, tres campamentos St. Miquel!

Anònim ha dit...

Enhorabona Sou la hostia
Però recordem (pels partits que venen) que no hi ha cap rival facil.
Feliç segona volta
Endavant Serinyà

Anònim ha dit...

CAGUM LA SANG DE DÉU, DIUMENGE ENS HAURAN DE SUAR HASTA ELS OSSOS, JA VA SIGUENT HORA DE TREURE 3 PUNTS AL FEMER DE ST. MIQUEL!!!! I CAL PUNTUALITZAR QUE FA 2 ANYS QUE ELS GALÀCTICS VAN DARRERE NOSTRE, AIXÒ HA DE SER AIXÍ AVUI I SEMPRE, VISCA EL SERINYÀ PER L'ESPERIT DE LLUITA QUE ESTÀ TINGUENT AQUESTES ÚLTIMES JORNADES, VISCA EL SERINYA AHIR AVUI I DEMÀ!!!! KIN RODOLI KEM VA PARI!! I PUTA ST. MIQUEL!!!

Anònim ha dit...

EI COMPANYS. EL DIUMENGE VA SER LA REOSTIA. PERO NO ENS ADORMIM NI ENS RELAXEM QUE ARA VE EL DERBI I L'ETERN RIVAL HA DE MENJAR LA POLS I DEIXARLO A 5 PUNTS I A TOMAR PEL CUL. VINGA FINS DIVENDRES. AGUR
FORÇA SERINYA I CAMPAMENTOS st miquel

Anònim ha dit...

Ara ara! el partit de veritat és akest diumenge, ja ens van estroncar la ratxa de no perdre cap partit l'any passat espero ke no ens amarguin akesta temporada tb! Em faria molt mal veurelsi el cul!
A per totes triatletes! jajaja

Anònim ha dit...

JA VEIG QUE AQUESTS DEL SERINYÀ ANEU UNA MICA SOBRATS, EN TOTA LA HISTÒRIA NO HEU GUANYAT EL CAMP DE SANT MIQUEL, I DUBTO QUE HO FEU AQUESTS DIUMENGE. SI GUANYEU ALGUN PARTIT ÉS GRÀCIES EL VOSTRE "FANTÀSTIC" TERRENY DE JOC. SOU, I SEREU SEMPRE UNA BANDA

Anònim ha dit...

aixo dona mes moral per anar diumenge a per totes :) sino recordo malament el sant miquel dissabte pasat anava guanyant 1-2 al camp del sant jaume no???algu em podria dir com van acabar??jejejjejejejeje i recordar que el sant jaume va estar jugant mes de mitja hora em un jugador de porter!nanus a per totes i que podem fer callar akest anonim que una persona que va de anonim poca persona pot ser...

a per totes nanusssss!visca el serinyà!!!!

Anònim ha dit...

Ben dit Nierga!! Així s'ha de fer..! A més, com tu dius, encara dóna més ganes d'anar a per totes, pq aquest anònim es mengi les paraules amb patates!!

Estarem allà animant, jeje!!



Lau.

Anònim ha dit...

A parlar al camp! i kuant acabi la temporada, la bombonera és com és, si no tenim gespa artificial no és pas pq no el volguem! apa visca el Serinyà i campamentos St. Miquel

Anònim ha dit...

Diumenge serà un partit molt difícil, mai em guanyat allà com diuen alguns, però tinc la sensació que guanyarem el primer de molts. AUPA SERINYÀ, i a callar boques.