28 de gen. 2008

St. Miquel 0 - 3 Serinyà

Aquest diumenge al matí el Serinyà es va desplaçar al municipal de Sant Miquel per a disputar el derbi de la jornada. El partit es preveia difícil, ja que el Serinyà mai havia aconseguit guanyar a casa del tot poderós Sant Miquel. Tot i això els jugadors van arribar amb moltes ganes de continuar la bona ratxa de l’equip i puntualment a la hora que se’ls havia convocat, petita però molt bona senyal com sempre recorda Jep Oller.

Així doncs, el sol ja començava a sortir a Sant Miquel i la temperatura començava a ser prou agradable com per a veure un gran partit. El Serinyà va començar molt seriós des de el primer minut i va aconseguir jugar tota la primera part en el camp de l’equip local i així evitar ensurts a la porteria que defensava com sempre el porter Lluna. Mica en mica el Serinyà s’anava trobant més còmode al camp i a mitjans de la primera part i fins al final d’aquesta va fer un petit recital de joc col·lectiu i ofensiu espectacular, en el que va marcar 3 gols en tres de les moltes ocasions que va crear. El primer gol i un cop més arriba amb un bon centre-xut del mestre Cepe, que Pep entra a rematar (en el tancament d'aquesta edició encara no s'ha pogut aclarir si Pep arriba a desviar la pilota o no, en qualsevol cas gol del Serinyà) i descol·loca al porter local de tal manera que li fa impossible arribar a la pilota, que es cola arran de pal. El segon l’aconsegueix el davanter José després d’una bona jugada de Juanola que queda escurat a la banda després de driblar al porter, però aquest aconsegueix passar la pilota entre el porter i la defensa, assistint a José perquè marqui a plaer. El tercer i definitiu gol arriba després d’una gran jugada d’equip del Serinyà on la pilota un cop més arriba als peus de l’encertadíssim José i aquest afusella al porter amb un fort i col·locat xut, aconseguint així un resultat còmode per a afrontar la segona part amb la tranquil·litat de tenir la feina feta. El Serinyà també podria haver marcat primer en un fort xut de Pep que engalta una pilota centrada per Marc però aquesta s’envà a fora per molt poc i una altre claríssima ocasió arribarà un cop més a peus de José, amb un flèquit directa a la frontal de l’àrea que es va estavellar al travesser.

A la segona part el Sant Miquel va sortir amb un xic més de caràcter, però el Serinyà estava molt ben posat al camp i no volia deixar escapar els 3 punts de cap manera. Tan va ser així que el Sant Miquel es va anar desinflant poc a poc i el Serinyà va aconseguir arribar al final del partit sense patir grans ensurts tot i les nombroses lesions que va anar patint al llarg de la segona part. Sens dubte un partit molt ben portat per al Serinyà, que un cop més va demostrar que quant es fan les coses ben fetes pot guanyar a qualsevol equip i a qualsevol camp.

Esperem que de cares a la propera jornada els homes que han quedat tocats (Bucs, Buti, Àlex i Cepe i el golejador David Ruiz, absent a causa de la seva lesió des de fa 2 jornades ) es recuperin a temps per a aconseguir una altre important victòria, aquest cop a casa contra el Lladó, un equip que en la primera volta va derrotar al Serinyà per 3 a 2 en un camp on l’afició va pressionar molt al àrbitre i a l’equip visitant. Esperem però que el Serinyà hagi aprés bé la lliçó, continuï amb aquesta ratxa i pugui anar guanyant posicions a la classificació. Ànims Serinyà i felicitats a tots, no només per el resultat de diumenge sinó per les ganes de fer les coses ben fetes i l’esforç que s’està demostrant a dins i fora del camp en aquest nou any 2.008!

• Alineació: Lluna, Buti, Jabo, Bucs, Àlex, Masmi, Pep, Marc, Cepe, Juanola i José.
  • També van jugar: Sidera, Huete, Simón i Quintana.