11 de febr. 2008

At. Olot 2 - 1 Serinyà

Primera derrota de l’any en un camp molt complicat com és el de l’Atlètic Olot.

El partit va començar de la millor manera i és que pràcticament al minut 1, Juanola va definir a la perfecció una jugada col·lectiva del Serinyà situant així un 0 a 1 al marcador, un gol que a priori havia de donar moral al Serinyà.

Sense temps de reacció però, l’Atlètic Olot fa una jugada pràcticament calcada a la del primer gol que situa l’empat a 1 al marcador, així doncs, les coses es capgiraven en un moment i ara era l’Olot qui portava la iniciativa del joc. A la primera part els dos equips van disposar de diverses ocasions de gol, però va ser l’Atlètic Olot qui va avançar-se en el marcador, amb el 2 a 1 s’arriba al descans.

Al començar la segona part, semblava que el Serinyà havia despertat i sortia al camp amb ganes de capgirar el marcador. I és que pràcticament es va jugar dins l’àrea de l’Atlètic Olot al llarg de tota la segona part, el Serinyà ho va provar de totes maneres, però el pal, l’encert del porter o el desencert dels jugadors visitants van fer impossible la remuntada. Aquest atac continu va fer també que l’Atlètic Olot disposes de varies ocasions de contraatac i fins hi tot d’un penal que el porter Lluna va aturar encertant molt bé la trajectòria de la pilota i va continuar donant opcions a la remuntada.

Així doncs, el Serinyà que ho va provar de totes les maneres possibles, però la pilota no va voler entrar, un partit molt condicionat pel factor sort, que en altres ocasions hauria pogut acabar amb un resultat d’escàndol, però no va ser així. Res a retreure doncs, a un equip que ha trencat la ‘ratxa’, però no ha perdut les ganes de guanyar i de lluitar al camp.

Ara no queda més que esperar a els propers partits per a continuar sumant punts i tornar a recuperar la ratxa ascendent que portàvem aquest 2.008, ànims Serinyà !

• Alineació: Lluna, Sidera, Bucs, Buti, Àlex, Masmitjà, Pep, José, Cepe, Juanola i D. Ruiz.