18 de febr. 2008

Serinyà 2 - 0 Argelaguer

Aquest dissabte visitava la bombonera l’Argelaguer, un rival de baix però que en la primera volta va derrotar al Serinyà per 3 a 2. Els homes d’Oller tenien ganes de revenja i es van mostrar molt seriosos des del primer minut. Als pocs instants de la primera part, un oportunista David Ruiz, va encetar la llauna, anticipant-se al seu marcador i rematant amb la punteta del peu de mitja volea. Un a zero al marcador que posava les coses de cara a l’equip blau-negre. En arribar a la primera mitja hora, el rifle Juanola arreplega un pilota que també endreça de forma magistral dins la xarxa. Aquest resultat còmode feia pensar que el partit podia acabar amb un resultat d’escàndol però la resta del partit va esdevenir bastant ‘avorridot’, amb molt de joc al mig del camp i amb poques ocasions per part de l’equip local i, podríem dir, que nul·les ocasions per l’equip visitant, cosa per la qual s’ha de felicitar a l’equip per un cop més deixar la porteria a zero i no fer patir a l’afició local. En atac, també es va fer el que es tenia que fer, però l’afició està acostumada a més, a veure gols i espectacle. Esperem que l’ambició golejadora torni el proper cap de setmana al dificilíssim camp del Sant Esteve i es puguin tornar a sumar 3 punts més importantíssims per a continuar aspirant a les posicions capdavanteres.

Per els amants de les estadístiques, també recordar que aquesta segona volta està sent excepcional pel Serinyà, i és que ha sumat 9 dels 12 punts possibles amb 11 gols a favor i només 2 en contra (deixant la porteria en 3 de les 4 ocasions a zero). Esperem que la ratxa continuï!

Ànims Serinyà!

• Alineació: Lluna, Buti, Bucs, Jabo, Sidera, Masmi, Pep, Jimmy, Cepe, Juanola i D. Ruiz
  • També van jugar: Titi Simón, Marc i Quintana.