4 de febr. 2008

Serinyà 5 - 0 Lladó



Un cop més podem parlar d’un partit espectacular a la bombonera. La víctima de la millor versió del Serinyà aquest cop va ser el Lladó, un equip molt jove i lluitador que es va veure desbordat per un Serinyà pletòric en atac i molt concentrat en defensa.

En l'inici del partit, el Serinyà té dues ocasions que no aconsegueix convertir en gol, però als 20 minuts de joc el “rifle” Juanola aconsegueix encetar la llauna. A partir d’aquí comença el carnaval a la bombonera i abans de finalitzar la primera part un cop més Juanola posarà el 2 a 0 a l’electrònic i com ja és de costum, el mestre Cepe serveix una falta posant la pilota amb bandeja al punt de penal i Bucs, el central amb més gol d’Europa posa la punteta per a situar la pilota lluny de l’abast del porter, 3 a 0 i als vestidors.

A la segona part el Serinyà va començar igual de concentrat i amb ambició per a continuar marcant més gols. El quart arribarà un cop més mitjançant el “rifle”, aconseguint així fer un espectacular i merescut hatt-trick. I per últim, el “Kaiser” Gerard Juncà, remata un bon centre de David Quintana des de la banda dreta que situarà el definitiu 5 a 0 al marcador.

Gran partit dels homes d’Oller que sembla que entre tots han trobat la fórmula exacta per a aconseguir fer bon futbol, molts gols i no tenir grans ensurts en defensa (recordem que el porter Lluna no encaixa cap gol des de la visita a Montagut). Sens dubte a Serinyà es rema en una sola direcció i així s’aconsegueix està 7 jornades seguides sense perdre i fent grans partits i com no, pujant llocs a la classificació cada setmana. Esperem que aquesta ratxa duri, però sobretot esperem que quan arribi la derrota que de ben segur arribarà, no hàgim de parlar d’un Serinyà apàtic, sinó d’un equip que una jornada més ho ha donat tot al camp però que li ha faltat sort o senzillament s’ha trobat amb un equip millor o més encertat.

Pròxima jornada, visita al camp de l’atlètic Olot, un equip molt similar al Lladó, jove, molt físic, però més ben posat a dins al camp, per tan es preveu un partit molt complicat a un camp on aquesta temporada encara no coneixen la derrota.


Ànims Serinyà i a continuar sumant punts!


  • Alineació: Lluna, Buti, Jabo, Bucs, Àlex, Masmitjà, Pep, Marc, Cepe, José i Juanola.

  • També van jugar: Gerard, Sidera, D. Ruiz (nom que per a un porter és sinònim de perill), Simón i Quintana.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quinti espectacular disfressa! i el Monsieur Masmishhhhhà no queda curt tampoc. Molt bé nanos uuu ààà campamentos maià i campamentos st. mikel campamentos st. mikel!!
Proxim destí al camp de l'atlètic Olot! si fem tres punts més prometo un 1 x 1 (no és prou motivació no? jeje tothom fa el k pot!)

SErinyàààà!

Anònim ha dit...

U sé, estava espectacular!! Però estic trist, he perdut la guitarra... VISCA EL SERINYÀ!!! I VISCA EN QUINTANA!! juaj

Anònim ha dit...

Jo vaig perdre la perruca!!!

Es promet una recompensa sucosa pel ki trobi la perruka de lemming verda i la guitarra de jonh lennon!!!


dissabte ke ve més i més i més!!!

Anònim ha dit...

felicitats nanosssss!!!!!esteu de puta mare i espero mes akesta setmana, que ara ja meu acostumat a veure masa bon joc de futbol i a la minima treure els mocadors blancs jejejjejeje pero no ens enganyem que dissabte serà un partit molt dificil i s ha de sortir motivadisims com akests ultims partits i tot anirà be :)

visca el serinyà!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

EI COMPANYS. EL PARTIT DE DISSABTE PERFECTE I EL DE DISSABTE QUE B ENCARA HA DE SER MOLT MILLOR XQ AQUELLA GENT NO SON EL LLADÓ I S'HA DE SORTIR AL 200X100.
JO TAMBÉ VAIG PERDRE EL BARRET DE SULTAN QUI TROBI EL BARRET LA GUITARRA I LA PERRUCA TINDRA UNA SUPER RECOMPENSA.
VINGA LLARGA VIDA AL SERINYA

1,2,3 SERINYA

Anònim ha dit...

Aixo sembla el joc del telefon, pos jo tb vaig perdre eines, qui trobi el barret de sultan, la guitarra d'en lennon, la perruca del lemming i les eines de l'altre lemming més que tenir una recompensa, serà el puto amo!
Bueno companys akest cop no tenim excusa de si ens han deixat un comentari lleig o de si a la primera volta ens van guanyar etc etc, akest cop juguem davant un ekip que és complicat i punt, espero k aixo sigui prou raó per anar allà motivadissims i intentar ser el primer equip que marxa amb els tres punts! Serinyà, Serinyà i Serinyà mmmmmmmmmmm i Serinyà altre cop va.... Ara m'heu acostumat a guanyar osigui ke no vui tornar emprenyat a casa akest dissabte!

Anònim ha dit...

Jo vaig perdre les eines!! XD

Ho afegeixo a la llista de complements perduts de Carnaval, jeje!

Guitarra, perruca, barret i eines!

(...)

Aquest dissabte amb l'Olot no podeu ser menys i heu de jugar igual de bé, com feu sempre!!
L'afició s'ha acostumat a veure-us sortir contents dels partits i a emportar-vos moltes victòries consecutives, i això dóna molts motius per seguir així i aspirar cada dia una mica més!


Soooooooort!!!


Always Serinyà!!



Lau.