26 de febr. 2008

St. Esteve 3 - 0 Serinyà

Aquest cap de setmana el Serinyà ha patit una derrota contundent al camp del Sant Esteve, en front d'un equip fortíssim, molt ben posat al camp i amb les coses molt clares, i és que de ben segur que si aquest equip continua així serà un clar aspirant a aconseguir l’ascens a segona regional.

El partit va començar amb diverses ocasions pels dos equips que cap dels dos va saber aprofitar i aquests es van anar temptejant fins a mitjans de la primera part, quan un jugador del Sant Esteve arreplega la pilota a ¾ de camp i engalta un fortíssim xut que sorprèn al porter Lluna i situa així l’1 a 0 al marcador. El Serinyà lluny de abaixar el cap ho va continuar intentant i fins hi tot va disposar d’un un contra un amb el porter i amb varis xuts de fora l’àrea que no van anar a dins per ben poc. La pilota però, no volia entrar i poc abans d’arribar al final de la primera meitat el davanter local “Manolo”, controla una pilota dins l’àrea després de fer una càrrega/empenta no massa legal a la defensa del Serinyà i així es situava el 2 a 0 al marcador.

A la segona part més del mateix, el Serinyà és qui disposava de la majoria d’ocasions però no acabava de definir. Com és un clar exemple, en els primers instants de la segona part on el Serinyà va disposar d’un altre un contra un amb el porter, que podria haver situat el 2 a 1 al marcador i tornar entrar al partit. Lluny d’això però, a deu minuts de la finalització del partit, el Sant Esteve va situar el definitiu 3 a 0 al marcador. Segurament massa càstig per un partit on la diferència entre els dos equips no va ser tan àmplia com la que finalment es reflexa al marcador.

Ànims Serinyà i endavant!

• Alineació: Lluna, Buti, Jabo, Bucs, Jimmy, Masmitjà, Pep, Marc, Cepe, Juanola i José.
  • També van jugar: D. Ruíz, Sidera i Gerard.