3 de març 2008

Serinyà 7 - 1 Castellfollit






Tarda de gols la del dissabte a Serinyà. Aquest cop l’equip que visitava la bombonera era el Castellfollit, que arribava com a cuer de la classificació després de que l’Osor n’hagi fugit a les últimes jornades.

El partit es va posar de cara des de l’inici quan José posa l’1 a 0 al marcador i cap a la mitja hora de joc, el davanter més en forma de la categoria, D. Ruiz, situava un còmode 2 a 0 al electrònic que deixava el partit mig sentenciat, ja que el rival tampoc va portar perill excepte en un xut fort i arran de pal que bloca perfectament el porter Lluna. Amb el 2 a 0 doncs, es va al vestuari. El millor de la tarda però, estava per arribar.

I és que amb l’inici de la segona part, el Serinyà va oferir un recital de gols digna d’un dels equips més golejadors del grup. Així doncs, al llarg de la segona part es van poder veure grans jugades, de Ruiz, Juanola, el mestre Cepe, monsieur Masmitjà i tot reguitzell de noms fins a arribar al porter Lluna que es van convertir amb molts gols fins al punt que les llibretes dels medis de comunicació van quedar petites per el que en l’edició d’avui ens limitarem a fer el recompte golejador. Finalment D. Ruiz ''il doctore'' va fer un fabulós “hattrick”, l’home més ràpid del món, Titi Simón, va sumar 2 gols més en el seu compte golejador, també va marcar José i finalment, el mestre Cepe que també es va retrobar amb el gol. Ni més ni menys que set dianes són les que va endossar el Serinyà al cuer. La festa però, no va ser completa i el Castellfollit va situar per un breu període de temps un 3 a 1 d’un centre xut enverinat que es va colar al fons de la xarxa defensada per Lluna.

Sense més però, 7 a 1 i cap a casa, resultat que es repeteix per segon cop a la bombonera i segurament per això aquesta està a rebossar d’afició en les ultimes jornades.


“Vine a la bombonera els dissabtes a les 4 de la tarda i si encara no ets soci FES-TE’N JA i aprofita els últims seients lliures, a Serinyà tindràs gols i espectacle, Visca el Serinyà! “

  • Alineació: Lluna, Buti, Bucs, Jabo, Sidera, Masmitjà, José, Pep, Cepe, Juanola i D. Ruiz.
  • També van jugar: Quintana, Titi Simón, Gerard Juncà, Marc i Huete.
  • Es va emborratxar de pilota: Jimmy jugador clau per el Serinyà, i és que quant mano negra no està el camp, el Serinyà ofereix la seva millor cara, goleja i dona espectacle, l’afició més radical el va aclamar però el Messi negre es va reservar per ocasions més especials.
  • Van triomfar: D. Ruiz il doctore de Serinyà amb el seu “hattrick” es reivindica com el kaiser per excel·lència, un matador, un jugador que poc a poc va agafant pes dins l’equip i s’infla a fer gols. Felicitats Ruiz!
  • I com no, l’estimadíssim Titi, d’ell se’n poden destacar moltes virtuts, és una grandíssima persona, molt estimat per l’afició que el va aclamar en tot moment i ......... molt ràpid! Enhorabona Titi!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Titi vaia jefe, kina celebració tan explosiva jejeje, en el segon gol pensava ke et jugaries l'expulsió la veritat, però vas estar molt serè i vas evitar la tarjeta, ets tot un veteranuuu!
Ara havera si hi ha sort amb les Planes nois, ens hem de guardar algun gol per fer a fora de la bombonera k sino malament, si guanyem dissabte se lia!! i sino mireu els altres partits, els dos ke tenim a davant tenen partits dificils també. Ànims Serinyà!

(Akesta nit he somiat que guanyavem 0 a 1 al camp de les Planes i sabeu ki ha marcat??? En Titi Simón l'home més ràpid del mòn XDD rima i tot això)

Anònim ha dit...

va nanos que dissabte hem de donar la sorpresa al municipal de les planes :):)