18 de març 2008

Serinyà- Joventut Sant Pere Màrtir (suspés)

Dissabte el Serinyà rebia la visita del Joventut Sant Pere Màrtir en una jornada estranya de futbol o millor dit en una jornada nul·la. I és que l’equip visitant va saltar al camp amb només 7 homes (el mínim que permet el reglament) i en menys de dos minuts un dels jugadors, sembla que va patir una greu lesió que li va impedir continuar el partit i així es donava per finalitzat el partit. Dit amb altres paraules, el Sant Pere Màrtir no va fer res més que un pur tràmit per evitar un sanció de la federació.
Tot i el respecte amb que es va tractar a l’equip visitant el dissabte davant el problema d’efectius que tenia, el Joventut Sant Pere Màrtir assenyala en la seva web al Serinyà com a principal culpable d’aquesta situació amb frases com: Davant la negativa del Serinyà d’ajornar el partit. (el Serinyà va rebre una primera trucada per a ajornar el partit just 18 hores abans de la hora en què havien estat convocats els jugadors per a jugar el partit, no tenint així temps de reacció per parlar-ne ni de buscar una alternativa en unes èpoques on la gent marxa de vacances o fa plans, així qualsevol possibilitat d’ajornar el partit podia girar pel complet la truita i deixar en quadre al Serinyà).
El guanyador serà el Serinyà, però aquest club ha fet amics a la Garrotxa. A partir d'ara el Serinyà serà tractat tal com es mereix. (El guanyador tal i com molt bé diuen hauria de ser el Serinyà per un 3 a 0, segurament resultat que no és suficient per a un equip ambiciós que en les últimes jornades ha aconseguit victòries molt amplies a la bombonera i que té ganes de ser un dels equips més golejadors del grup. En quant al tracte rebut, el Serinyà l’any passat va haver de visitar varis cops el camp del Sant Pere Màrtir per a jugar un partit, pel que s’al·legava per uns greus problemes de drenatge en una àrea de camp que la deixava misteriosament, totalment inundada, mentre que la resta del camp estava totalment sec. La relació amb el Sant Pere Màrtir, no té perquè incloure la de tota la Garrotxa però bé per exageracions i polèmiques sempre es pot visitar la web del Sant Pere Màrtir.
Des de la web del Serinyà només demanar disculpes a els aficionats que es van desplaçar al camp i que no van poder disfrutar d’una tarda de futbol i donar ànims al jove jugador lesionat del Sant Pere Màrtir.

Ànims Serinyà i endavant!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajaja

Anims jugador del sant pere martir!!

Esperem de tot cor ke et recuperis aviat

No ens hem fet amiks akest capdesetmana, ja erem amics desde l'any passat

Tal faràs tal trobaras edat del pavo sant pere martir!!!

Anònim ha dit...

molt bona cronica marc ,ets un krak de dalt a baix.
FORÇA SERINYA!!!!!

Unknown ha dit...

Deu n'hi do la "cronica" del "corresponsal" del Sant Pere Martir Nomes parla del Serinyà Quan el problema el tenen ells
Recomano al "corresponsal" q visiti aquesta web i q n'aprengui d'un autentic CORRESPONSAL
Mb Marc

Anònim ha dit...

s'auguren enemics a la garrotxa


ànims ronaldihno, encara pots

es suspendrà l'amistòs d'avui dimecres

esperem que tot valènppcia cremi !!!

i demà tots a ballar la dança de la mort

Anònim ha dit...

FC Serinyà al cor!

Anònim ha dit...

molt bé...

saltó la bomba

tinene que continuarse el serinññanñ
sant peter de martir

delante la sorpresa general el partido suspendido el minuto 4, deberá renudarse en los proximos días

bomba !!!! informatyiva !!!!!

Anònim ha dit...

Su vamo a sacà lo tré punto!!! I vendremo a jugà to el barrio!!!

Anònim ha dit...

Aveure si es veritat i per fi en algun camp ens tracten tal i com ens maraixem. Perquè una alfombreta vermella al arribar i un pica pica al finalitzar les victories no estaria malament!

No mestranya gaire el nom que els identifica " J.S. Pere MARTIR".

Buty 7.

Anònim ha dit...

ara es veu que cuan no tinguis ganas de jugar o et faltin jugadors importants et presentes en un camp em 7 jugadors i al cap de 2 minuts fas veure que s ha lesionat 1 i ja sta..dp el podras jugar cuan tu vulguis .. lementabla

Anònim ha dit...

sisi, trist dia pel mon del futbol, la federació ja torna a fer de les seves, si això es fa sempre així pot fer que el compromís dels equips a partir d'ara a complir els dies de partits sigui lamentable. Això pot serà can pixa a partir d'ara, els dies ke jo no hi sigui sortirem amb sis i en nierga (i si nierga et deixarfem sacar a tu de xut directa desde al mig del camp per posar a prova el genoll) jejeje Apa, visca el Serinyà! (el fet de seguir el partit no deixa d'afavorir al Serinyà, però si que deixa en evidència a la federació)

Anònim ha dit...

bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen


podrem endosar un 11 a 0 al sant pere martir!!

un per jugador!!

akest cop voldran marxar al minut 2 de la segona part almenys...

us esperem amb candaletes amics del sant pere martir

Anònim ha dit...

bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen


podrem endosar un 11 a 0 al sant pere martir!!

un per jugador!!

akest cop voldran marxar al minut 2 de la segona part almenys...

us esperem amb candaletes amics del sant pere martir

Anònim ha dit...

Santissima vergonya si aixo és cert!! Quina estafa, amb akesta colla d'impresentables hem de superar la golejada de l'any, que en son 7, i 11 no estaria malament!! Segur que van trucar plorant a la federació el que havia passat!! Quin club més miserable!!!! Visca el Serinyà i a per ells!!!!!