2 d’abr. 2008

La Canya 1 - 3 Serinyà

Aquest cap de setmana el Serinyà va visitar el camp de La Canya després de dos setmanes de “parón”. Tot i que es va anar al camp amb por després de les amanaces rebudes en quan a les visites de l’equip en terres garrotxines, el Serinyà va ser rebut de la millor manera per un equip amb suficients efectius per a jugar un partit de futbol.

Així doncs el partit es va iniciar sense un clar dominador de la pilota, al primer quart d’hora però una bona triangulació a ¾ de camp entre Cepe i Pep deixa el primer sol davant del porter situant-li la pilota lluny del seu abast. Un a zero a l'electrònic. La resta de la primera part va ser bastant avorridora, sense clares ocasions per part dels dos equips. Al final d’aquesta però es podria dir que la Canya va ser qui va apretar una mica més. Fet que segurament va fer que els jugadors del Serinyà s’adonessin de que tenien de despertar i anar a per el partit, ja que l’avantatge d’un gol es podia fer inútil en qualsevol jugada de La Canya. El Serinyà doncs va sortir més enxufat en la segona part i després d’una jugada de Cepe la pilota queda morta al mig del camp i Pep en gran velocitat l’arreplega i es planta sol davant del porter i defineix aixecant-li la pilota per sobre, jugada digne de crack. Pocs minuts després es pita un penal a favor del Serinyà que el brasiler Jabo endreçarà cap dins la xarxa també. A partir d’aquí recital de canvis per part dels dos equips. Abans d’acabar però, cal lamentar que un mal rebuig va deixar al porter Lluna venut i la Canya va situar el definitiu 1 a 3 al marcador.

Tres punts més importantíssims i ara a esperar a les Preses a la bombonera. Endavant Serinyà!!!!!

• Alineació: Lluna, Sidera, Jimmy, Jabo, Buti, Masmitjà, Àlex, José, Pep, Cepe i Juanola.
  • També van jugar: Titi Simón, Marc, Ruiz, Avellana i Gerard Juncà.