11 de maig 2008

Serinyà 2 – 1 Maià

Aquest cap de setmana el Serinyà rebia a la bombonera el Maià, un rival molt fort que a la primera volta va aconseguir empatar un partit en el minut 93, a un Serinyà que havia estat guanyant durant tota la segona part.

Així doncs, en aquest cap de setmana festiu pel poble, es preveia un bon partit tot i la quantitat d’aigua que hi havia al camp, que potser va treure una mica de vistositat al joc, però això sí, l’emoció va estar present en tot moment.

El partit va començar amb dos equips molt treballadors i ben posats en defensa. El Serinyà era qui tenia la pilota i el Maià es dedicava a fer contraatacs tirant pilotes llargues als seus davanters, i va ser així com van portar gran part del perill. Semblava que la primera part acabaria amb empat a zero. Però un cop més es repetia la història i el Maià a l’últim minut de la primera part es va avançar després d’una jugada per banda que va acabar amb un fort i precís centre que el davanter rival només va haver d’empènyer la pilota a dins la porteria. Així doncs, en el descans, 0 a 1 i semblava que el Maià acabaria de negar la festa.

A la segona part però, els jugadors blau-negre van sortir a totes i amb ganes de remuntar el partit. I es pot dir que el Serinyà es va bolcar al camp del Maià i aquest gairebé no va crear perill a l’àrea dels locals. Al minut 20 i després d’uns rebots dins l’àrea del Maià, Bucs, el central amb més gol d’Europa, es troba amb la pilota als peus i amb sang freda i rapidesa col·loca la pilota amb l’interior del peu a la escaire de la porteria. A partir d’aquí el Serinyà es va envalentonar i és que l’empat no servia en un partit a casa i menys al dia de la festa. El temps però, anava passant i tot hi que el Serinyà ho intentava, un cop el pal, d’altres l’encert del porter i d’altres el desencert dels davanters locals feien que el gol de la victòria no arribés. Durant el temps afegit però, una llarga passada cap a Marc deixa la pilota dins l’àrea i aquest cedeix a el “rifle” i com no, el màxim golejador de l’equip va posar la pilota arran de pal fent inútil l’estirada del bon porter del Maià.

Aquest cop doncs, es pot dir que la Deesa fortuna va jugar a favor del Serinyà i a la bombonera es va viure una remuntada èpica que va alegrar la festa al poble.

També a destacar del partit i de pas agrair-li al gran jugador Jimmy Floyd, el haver accedit a jugar a un camp on difícilment es podia practicar el seu futbol tècnic, elèctric i de tan en quan violent. El bad boy de Serinyà es va revolcar a les basses i va lluitar com ningú! A més, una jornada més es va oblidar de les tarjetes i va fer el que millor sap, estar apunt de marcar. Aquest cop ho va provar des de fora l'àrea i amb un empat a un al marcador, Jimmy va fer aixecar al públic de la bombonera amb un fort xut que es va estaballar al travesser, com sempre, quasi , però no,. Ànims Jimmy, segur que ben aviat tornaràs a marcar. Visca el Lionel de color, l'home de les tarjetes, Jimmy Floyd, Bad Boy...!

Visca el Serinyà i a pels 6 punts que queden en joc! Ànims!

· Alineació: Lluna, Buti, Jabo, Bucs, Àlex, Masmitjà, Pep, Jimmy, Cepe, José i Juanola.