5 de maig 2008

Serinyà 4 - 1 JSPM

Tot i que el Joventut Sant Pere Màrtir ho va tornar a intentar, no portant per segon cop consecutiu la segona equipació, al final es va poder disputar un partit que semblava que no es podria jugar mai. Amb un rival incòmode (fora del terreny de joc) mai saps si vindran suficients jugadors, si es lesionaran tots de cop o si portaran l’equipació adequada, però bé, al final l’àrbitre va accedir a que el Sant Pere Màrtir jugués amb la camiseta d’escalfament per sobre i així es va jugar el partit.

El Serinyà va començar fort i als deu primers minuts ja va disposar de grans ocasions, entre elles un xut de Juanola que s’estavella al pal. Als 20 minuts, una falta a ¾ de camp del Serinyà serà executada per Cepe i aquesta es passejarà per l’àrea fins a colar-la arran de pal. A un quart d’hora pel final de la primera part, un rebuig a dins l’àrea del Sant Pere Màrtir acabarà amb la pilota als peus de Bucs, que aquest executa al porter un fort xut i col·locat. Sense més jugades a destacar, s’arriba a la segona part.

El Serinyà sortia a la segona part conscient de que tenia varies baixes i que dos dies després havia d’enfrontar un difícil partit al camp del Bescanó, segurament per això la primera meitat de la segona part tot i no tenir cap ensurt, es va relaxar. Al 25 de la primera part però, el Sant Pere Màrtir aconseguiria el 2 a 1, cosa que va fer despertar altre cop al Serinyà. A un quart d’hora pel final, una jugada per banda dreta va acabar amb una passada als peus de D. Ruiz a dins l’àrea i aquest va definir col·locant la pilota lluny de l’abast del porter. I a deu minuts pel final, un clar penal comès pel porter sobre Marc, va fer que el mestre Cepe situés el definitiu 4 a 1 al marcador i donés per “finiquitat el cuento”, que per altre banda pot marcar un precedent. Així doncs, companys i amics de la Garrotxa (tal i com bé us vàreu definir al vostre dia) fins l’any que ve!

• Alineació: Lluna, Buti, Jabo, Bucs, Quintana, Masmi, Pep, Àlex, Cepe, D. Ruiz i Juanola.
  • També van jugar: Marc, Gerard i José