28 d’oct. 2008

Flaçà 3 - 0 Serinyà

Aquest diumenge el Serinyà es va desplaçar al camp del Flaçà. Un cop més el Serinyà es presentava en quadre, sense jugadors importantíssims com Cepe i amb jugadors tocats. El partit de seguida es va posar de cara per l’equip local que abans dels deu minuts ja guanyava 2 a 0, a partir d’aquí el Serinyà va apretar i va disposar de varies bones ocasions, una bona rematada de cap de Masmitjà que va treure un defensa de sota els pals, una pilota que es va estavellar al pal en un fort xut de Lluís Portas i moltes altres ocasions que malauradament no van posar al Serinyà dins del partit en cap moment.

Només de començar la segona part el Flaçà va fer el tercer i definitiu gol que va acabar d’enfonsar a un Serinyà que tot i el resultat va continuar provant-ho però sense sort. Diumenge la pilota no va voler entrar.

Esperem que l’equip reaccioni aviat i aviat podem contar els partits per victòries, ànims Serinyà!

• Alineació: Lluna, Marc, Mia, Jabo, Bucs, Masmitjà, Serrat, Jimmy, Portas, José i Juanola.
  • També van jugar: Ruíz i Gerard.