8 de des. 2008

Serinyà 1 - 0 Atlètic Banyoles

Aquest cap de setmana el Serinyà jugava el seu quart derbi de la temporada. Aquest cop davant l’Atlètic Banyoles, un equip que tot i la seva posició a la classificació, és difícil de guanyar per la seva constant lluita i per l’empenta que sens dubte els dona la seva nombrosa afició.
El partit va ser de lluita constant al mig del camp i amb les defenses dels dos equips molt ben situades al camp. I la realitat és que les ocasions a les dues porteries es podrien contar amb els dits d’una mà, l’Atlètic Banyoles mitjançant xuts des de fora l’àrea, la majoria d’ells mitjançant el dorsal número 23 “Agus”. I el Serinyà va disposar d’una gran ocasió de Jimmy que el porter de l’Atlètic va aturar a boca de canó i finalment del gol de Juanola, qui després d’una gran jugada de Portas, rep la pilota a la frontal de l’àrea i aconsegueix xutar lluny de l’abast de defenses i porter, un gol de sang freda del rifle que una vegada més demostra que res ni ningú (excepte Met) el posen nerviós.
Així doncs, partit avorridot, fredot, borinot... amb el resultat final de 1 a 0 a favor de l’equip blau-negre, una victòria important, i amb aquesta ja en van 4 de seguides. Una victòria que de ben segur posarà l’equip ben amunt. Esperem que aquesta bona ratxa duri i es puguin continuar escalant posicions. El proper cap de setmana al municipal de Banyoles contra el Chabad. Visca el Serinyà!


PD: També cal comentar que el partit va acabar amb un berenar entre els dos equips, on alguns van complir fins hi tot més que a dins el camp. Com diria l’eslògan de l’Atlètic, aquesta jornada si que va ser d’autèntic futbol dins i fora del camp.


  • Alineació: Lluna, Mia, Bucs, Jabo, Nierga, Masmi, Jimmy, Cepe, José, Portas i Juanola.
  • També van jugar: Serrat, Quintana i Gerard.
  • Espectadors de luxe: Marc i Met.

Un x un:

Lluna:
El porter més segur del món, abans de començar el partit ja tenia els 3 punts a les mans.


Mia:
Per sort en aquest derbi no va disposar de cap bona ocasió per veure porteria, no perd mai la posició, sobretot dins el vestidor.


Bucs:
el gran capità ja ha començat la seva campanya nadalenca, qui serà la pròxima víctima divendres que ve?


Jabo:
El brasileiro Jabo, aviat tindrà la triple nacionalitat, la primera i més estimada l’Espanyola, seguida de la seva tècnica brasilera i aviat gràcies a ser il capo del cadenaccio, obtindrà la italiana.


Nierga: il muro ho fa tot fàcil, a aquest ritme no li sortirà mai cap cabell blanc.

Masmi: Monsieur Mamishà a la seva línia, anar bergant i cridant al mig del camp.


Jimmy:
En Lionel cubà fa el que vol per la banda, és un dels homes més en forma d’Oller.


Cepe:
El Mestre Cepe mereix l’estrella Michelin al camp i a la cuina, alguns encara no podem oblidar aquell arròs tan bo.


José:
Després de canviar tants bolquers sembla que comença a perdre el bon olfacte golejador que tenia a principi de temporada.


Portas:
L’any passat era en Titi Simón, aquest any l’home més ràpid del Serinyà és Lluís Portas. Per cert, tota aquesta gent tenen en comú una malformació al seu estómac, anomenat abdominals, esperem que no sigui res greu!


Juanola:
Les llargues xerrades i bons consells que Met li ha donat, comencen a fer efecte, Juanola marca i cada dia porta el cistell més ple.


Serrat:
va CAURE de la titularitat, de Busquets del barça, al seu dia van dir que havia agafat una planxa amb les mans que li queia sobre el seu fill, en Serrat que sapiguem no té fill, direm que treien el dorsal numero 8 que té amagat a la nevera de casa, li va caure per sobre.


Quintana:
El veteraníssim, va sortir i va fer de les seves per banda, també cal dir que no va rebre cap pilotada a la cara ni es va torçar el turmell.


Gerard: El servidor regidor d’esports, va sortir amb els seus guants blancs posats a les botes, per mirar de col·locar algun bon pase al rapidíssim Portas.

Marc: Esperant que Mia pateixi una petita lesió, que no li permeti ni tan sols canviar-se!!!! (amb tot el respecte del món això sí, esperem que la lesió no sigui dolorosa)

Met: Enfeinat com sempre, va tornar a arribar tard, qui no es cregui que és més dur estudiar que treballar, que segueixi al jove Met.

Buti:
L’única persona al món capaç d’empalmar les festes de sant Martirià amb Reis. Sí sí, es confirma que no reapereixerà fins després de reis.


Il Doctore:
Ausent.


6 comentaris:

Futbol Club Serinyà ha dit...

Nois, aquesta jornada no hi ha fotos! Vaig arribar molt tard i ja era bastant fosc, i les que vaig tirar han quedat fatal, molt borroses...
Un altre dia serà!


Lau.

Anònim ha dit...

Juas juas!! increible 1 x 1..!!!

Quina gran cronica marc!! nomes tacada per la falta de professionalitat mostrada pel fotograf...pero bueno...no es pot tenir tot!!

Vamos nens que esteu al podi!!! estaria molt be que allarguessiu la temporada amb la fase d'ascens a segona!! Potser encara podré jugar algun partit!!!

Visca el Serinyà!!!!

pepitou!

Anònim ha dit...

Això és la guerra!!!!!!!!!!!
I heu guanyat una nova batalla!!!.
El tió hauría de cagar tots els vostres desitjos. Us ho mereixeu. Un 10 per l'1x1
123Serinyà

Anònim ha dit...

Això és un periodista tot lo altre són tontaries!

Tio tio caga conyes, d'aquelles tan bones, caga acudits que sou uns mal parits!

Desde Kan Rikard!

Anònim ha dit...

Akesta nit hi haurà vall de bastons ,

I sortiran vells fantasmes ??

Oju paolo !!!

Anònim ha dit...

Això promet!! Rikart a la cassola!!!