19 de gen. 2009

Serinyà 6 - 0 Sarrià de Ter

Primera i importantíssima victòria del Serinyà en aquest any 2.009. Important per varies raons: les vacances de Nadal no han tallat la bona dinàmica de l’equip, l’equip va jugar bé, va golejar i no va rebre cap gol i per últim i més important, l’equip es va limitar a jugar i callar al llarg dels 90 minuts davant un equip on aconseguir això és gairebé un miracle.

Per sort, el partit de seguida es va posar de cares pel Serinyà, i és que després de que saqués el Sarrià, el Serinyà va recuperar la pilota amb rapidesa i la pilota va caure als peus de Cepe, aquest va cedir un pase magistral a Juanola que va definir amb sang freda, aconseguint així l’1 a 0 al marcador. El Serinyà va continuar apretant i una bona jugada va acabar amb un clar penal sobre Juanola que Cepe va transformar amb gol.
Al minut 35 la bombonera va esclatar quant una gran jugada de Quintana, va acabar amb un fort xut que es va colar per el mateix escaire (toca el pal, vota a terra i es cola dins la porteria) fent impossible qualsevol reacció del porter. Abans d’arribar al descans, el central Jabo va haver de ser substituït després de rebre un fort cop al cap en una disputa aèria dins l’àrea. Jabo va ser substituït pel contundent lateral Mia Miret.

Al començar la segona part el Serinyà ho va continuar provant. I el primer avís va arribar mitjançant Jep Serrat, després de xutar amb totes les seves forces, la pilota però va anar a parar fora de banda, quan tothom ja cridava gol. Després d’aquest serio avís, monsieur Masmitjà obra a la banda a Quintana i aquest cedeix a Cepe que al veure el porter descol·locat marca a plaer. En aquesta jugada Quintana va haver de ser substituït després de rebre un fort cop a la cuixa. Als 20 minuts de la segona, el davanter del Sarrià amb el dorsal numero 9, va ser expulsat amb vermella directa després d’exhibir un fort cop de colze a Marc. A partir d’aquí el domini local es va accentuar encara més, el Serinyà s’agradava i tocava amb rapidesa. Gràcies a aquestes triangulacions van arribar els dos últims gols del partit, els dos mitjançant Lluís Portas. El primer després de driblar el porter i xutar a porta buida i el segon després de conduir per la banda dreta, deixa al seu defensa enrere i clava un fort xut col·locat al primer pal que fa impossible l’estirada del porter.

Així doncs gran jornada futbolística on l’equip i el nombrós públic que es va desplaçar al camp va disfrutar de valent. Esperem que la bona ratxa continuí. Felicitats als jugadors i visca el Serinyà!

• Alineació: Lluna, Nierga, Jabo, Bucs, Marc, Masmi, Serrat, Jimmy, Quintana, Cepe i Juanola

També van jugar: Mia, Portas i Gerard.