21 d’abr. 2009

Atlètic Banyoles 1 - 2 Serinyà

Aquest dissabte el Serinyà es va enfrontar al difícil Atlètic Banyoles, un club que mou una gran massa social, un club diferent capaç de convertir un partit de futbol amb una gran festa. Dissabte no va ser menys i hi va haver foto oficial, saque d’honor i després del partit botifarrada. Per tots aquests factors, aquest partit que amb la classificació a la mà podia semblar relativament fàcil, es convertia en un partit trampa, però aquí estava la dobleta formada per Patxi Puñal i Sito Mondelo que disposaven de gairebé la totalitat de la plantilla, per evitar qualsevol ensurt i/o relaxació de l’equip blaunegre.

El partit que va començar davant uns 120 espectadors, es va posar ràpidament de cares pel Serinyà. I és que una falta picada per José la va pentinar lleugerament un defensa local convertint-se així amb el 0 a 1 al marcador. Tot i l’avantatge el Serinyà va continuar pressionant i una bona jugada col·lectiva va acabar amb un centra que va ser rematat de cap al fons de la xarxa per Cepe. El Serinyà va ser el clar dominador del partit en la primera part. Tot i això l’Atlètic hauria pogut retallar distàncies en un penal en l’ultima jugada de la primera part. El porter Lluna però va fer una aturada de gran mèrit mantenint així l’avantatge blaunegre. A la mitja part cal destacar la substitució de Buti, un jugador molt estimat a la grada atlètica qui juntament amb nombrosos familiars seus el van recolzar i fins hi tot van entonar varis càntics.

En la represa el Serinyà va continuar tenint la pilota però sense disposar de tantes oportunitats com en la primera part. Els minuts van anar passant fins arribar al minut 80, quan Agustí que acabava de sortir per l’equip local va llençar un flèquit directa que va fer impossible qualsevol intent de Lluna per aturar la pilota. Definitiu 1 a 2 a l’electrònic doncs que no va servir per res més que per posar amoció als instants finals del partit.

Al final del partit el bon ambient va continuar amb la ja esmentada botifarrada a càrrec de l’Atlètic, des de aquí agrair-los-hi el seu “bon rollo” i generositat.

El proper cap de setmana el Serinyà rebrà al Chabad, on esperem que l’equip pugui arribar als desitjats 50 punts, ànims i visca el Serinyà!

• Alineació: Lluna, Buti, Bucs, Jabo, Jimmy, Masmi, Serrat, José, Portas, Cepe i Juanola.
  • També van jugar: Nierga, Mia i Gerard.