11 d’abr. 2009

Doble Set 1 - 4 Serinyà

Aquest dissabte, el Serinyà va visitar el camp del Doble set decidit a emportar-se els 3 punts com fos. Conscient doncs de la importància d’aconseguir una segona victòria consecutiva i amb ganes de marxar de vacances amb els deures ben fets, els homes d’Oller van sortir enxufats des de el primer minut tancant al rival dins al seu camp i gairebé matant el partit en la primera mitja hora de joc. El primer gol va arribar al minut deu de partit quan José saca un corner ràpidament i en curt cap a Cepe i aquest fa un centre precís a Juanola que remata amb planxa dins la porteria rival. Pocs minuts després una bona assistència cap a José el deixa sol davant del porter i aquest després de fer-li un barret col·loca el 0 a 2 al marcador. A la mitja hora de partit Cepe amb una altre genialitat de les seves, aconsegueix fer un gol olímpic perfectament executat amb tota la intenció del mon. A partir d’aquí el Doble set lluny d’enfonsar-se va anar apretant i el Serinyà poc a poc va deixar de pressionar amb tanta intensitat, fet que va provocar que l’equip local arribés amb una mica més de perill. Al minut 40 de la primera part el senyor col·legiat va pitar penal en contra del Serinyà, però el bon porter Lluna va aturar la pena màxima. Instants després però, el gran extrem del doble set (numero 10) va desbordar per la banda i va fer un bon centre que va ser rematat de cap per el davanter local fent impossible qualsevol intent del porter Lluna. Amb el resultat de 1 a 3 doncs es va arribar al descans del partit.

A la represa semblava que el Doble set pressionava per intentar remuntar el partit i tot i tenir una mica més la pilota la defensa blau-negre li va fer impossible que gaudís d’ocasions clares, mentre que el Serinyà va continuar disposant d’alguna que altre ocasió i en una d’elles poc abans d’arribar al final del partit, un cop més Cepe va fer un gran control i va creuar la pilota lluny de l’abast del porter foradant així la porteria rival. A més cal destacar que el mestre Cepe va dedicar al gol a un jugador rival que de ben segur que van entablar una gran amistat en el transcurs del partit.

Final del partit amb el resultat de 1 a 4 i amb 3 punts més al sac. El Serinyà es col·loca quart en la classificació i ara a mirar de mantenir la ratxa fins a final de temporada, el proper partit a l’estadi municipal de Serinyà contra l’incòmode Chabad. Un equip que si els nervis no els traeix sempre són perillosos i lluitadors. Ànims Serinyà i endavant!

• Alineació: Lluna, Nierga, Marc, Mia, Jimmy, Masmi, Serrat, José, Cepe, Ruiz i Juanola.

• També van jugar: Buti, Quintana, Gerard i Sala.

Aquesta jornada també cal destacar la tornada a l’equip de dos jugadors importants com són Jimmy i Buti, importants dins al camp però sobretot fora d’ell, ja que aquesta setmana estrenen càrrec dins l’equip. Tot seguit us facilitem la informació perquè us poseu en contacte amb ells si ho creieu necessari.

Jimmy ocuparà l’oficina d’atenció al jugador indignat. Amb aquest nou càrrec Jimmy actuarà de procurador i exposarà qualsevol problema que tingui un jugador o l’equip en general cap al quadre tècnic.

Com a segon càrrec i no per això menys important, tenim el de lesions i dies festius. Si estàs lesionat, vols assistir a una festa major o estàs indisposat per ressaca no dubtis a contactar i concretar quin dia de partit és el més correcte per a poder fingir una lesió amb Joan Butinyà, Buti és un professional amb una llarga trajectòria amb aquests temes escabrosos dins l’equip.