10 de maig 2009

Serinyà 4 - 1 St. Miquel

Aquest cap de setmana de festa major a Serinyà, es va viure el ja clàssic derbi de la tercer territorial, Serinyà - St. Miquel. Els 2 equips arribaven al derbi en condicions molt diferents. Els locals amb opcions encara d’aconseguir el subcampionat i encadenant 5 victòries seguides i els visitants a la onzena posició havent disputat una sèrie de partits bastant irregulars. Així doncs el partit va comença

r a les 4 en punt presentant un ple absolut. Des de el primer minut l’equip blau negre va dominar el partit, fent-se amo i senyor de la pilota i disposant de bones ocasions per marcar. Però no va ser fins al primer quart d’hora quan un bon corner picat per José, es va convertir en el ja segon gol olímpic que aconsegueix aquesta temporada. Després de varis intents més per part del Serinyà, una gran assistència de monsieur Masmitjà, la cara amable del Serinyà, va arribar als peus del millor davanter de la categoria, el rifle, que després de corre més que ningú, va desviar la pilota deixant-la lluny de l’abast del porter. Amb el 2 a 0 al marcador es va arribar al final de la primera part.

A la represa el Serinyà semblava que continuava dominant el partit, però en una de les arribades del St Miquel, va acabar amb un centre que no va poder ser rebutjat amb contundència per la defensa i va donar la possibilitat així d’escurçar distàncies al marcador. Sense temps de reacció però,

va aparèixer el gran capità, un dels centrals amb més gol que hi ha hagut mai a la historia del club. I és que en un corner molt ben picat per Quintana, Masmitjà la va a pescar al segon pal i aquest la posa perquè Bucs afuselli al p

orter en el que era el dia de la seva despedida a la bombonera. Gran gol i gran despedida per un capità que ho ha donat tot en tots i cada un dels anys que ha format part del club. A partir d’aqui el St. Miquel v

a abaixar totalment els braços i la superioritat del Serinyà en quant a possessió de la pilota encara va ser més contrastable, i com no, les ocasions van anar succeint, però en la majoria sense sort. Fins que en una de les dues clares que va tenir Cepe, va aconseguir retallar a mitja defensa inclòs el porter i després des de fora l’àrea i ja a porteria buida, va aconseguir el definitiu 4 a 1 al marcador en un partit on l’afició local es va divertir, podent disfrutar d’un molt bon partit, amb bons gols i amb bon futbol.

Visca el Serinyà i visca el capità!

• Alineació: Lluna, Buti, Jabo, Bucs, Nierga, Masmi, Jimmy, José, Marc, Cepe i Juanola.
  • També van jugar: Quintana, Mia, Gerard i Sala.