29 d’oct. 2007

Serinyà 2 - Les Planes 1

Partidàs del F.C. Serinyà contra
Les Planes (poble de l’alta Garrotxa). El dimarts dia 23 va ser operat amb èxit el defensa Jordi Nierga (el muro), i què més bonic que poder-li dedicar una victòria com aquesta. Abans de començar el partit l’equip titular va saltar a la Bombonera retrent-li homenatge al tant estimat jugador blau-negre, amb unes camisetes d’ÀNIM JORDI i ovació a la Bombonera al tant compromès jugador.

Després del petit reconeixement va començar el matx. Mal començament dels homes de Patxi Oller que als primers minuts de joc, després d’un "despiste" de la defensa, el davanter plà va definir amb un fort xut de volea que va batre Lluna, 0-1 al marcador. El Serinyà després del gol va començar a escalfar la màquina i a pressionar a l’equip contrari el qual només creava perill en algun contraatac. El Serinyà va crear alguna bona ocasió però sense gaire perill, fins que apunt d’acabar el primer temps, el Serinyà va servir un córner i Jose amb una rematada de cap perfecte va fer pujar l’empat al marcador, dedicant-li el gol a Jordi Nierga, gran detall del davanter. Mitja part.

A la segona part, els homes de Patxi Oller van
tornar a dominar el partit a la Bombonera, partit molt disputat i amb duresa per part de Les Planes, ja que moltes vegades deixaven la cama amb picardia (per no dir una altra cosa), el Serinyà va disfrutar d’ocasions clares de gol com una pilota penjada a la frontal de l’àrea que baixa magistralment Juanola, però el fort xut va sortir fregant el travesser de la porteria plana. Huete va ser substituït per David Ruiz per donar-li més força a la davantera, amb l’entrada del davanter el Serinyà va aguantar més la pilota a dalt on Ruiz buscava el gol. Jose l’autor del gol va ser substituït per molèsties als bessons per Sidera, el Serinyà ho intentava i en una jugada de diversos rebots dins l’àrea al minut 35 de la segona va ser Ruiz qui va fer pujar el segon i definitiu gol al marcador. Les Planes van disposar d’una bona jugada la qual el porter Lluna va fer una molt bona parada. En un cop fortuït, el crac mediàtic Pep es va fer mal al braç i va ser substiuït per Pitu. Seguidament el Serinyà buscava el final del partit i en una falta a favor, l’àrbitre va expulsar Jabo per perdre temps, minuts després es va pitar el final del partit.

Així doncs partidàs jugat a la Bombonera i dedicat a Jordi Nierga, 3 punts més per al Serinyà que busca escalar posicions per estar a les posicions capdavanteres com l’any passat.

• Alineació: Lluna, Buti, Bugs, Jabo, Huete, Masmi, Pep, Cepe, Jimmy, Jose i Juanola.
  • Banqueta: Ruiz, Pitu, Quintana, Sidera i Simón.