24 d’oct. 2007

Jordi Nierga operat

Aquesta setmana ha estat intervingut el central Jordi Nierga, en el tancament d'aquesta edició, encara no se sabia com ha anat la operació, ja que ha estat impossible parlar amb ell, tot i això esperem que hagi estat tot un èxit i aviat es pugui posar a treballar dur per a reincorporar-se a l'equip el més aviat millor.

La lessió que es va produir just abans de començar la temporada l'ha mantingut apartat dels terrenys de joc, de mentres els metges esbrinaven l'abast de la lessió. Al final doncs, han decidit operar-lo dels lligaments i així doncs, ara falten uns mesos de rehabilitació.

Cal recordar que Nierga l'any passat va ésser premiat com a el jugador més regular de la temporada, i això fa que sigui una baixa importantíssima per el Serinyà.


Com podem veure a la imatge, Nierga és un tio amb recursos i no deixa de practicar mai esport.

Ànims Jordi!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims crack, quatre dies i ja et podràs tornar a calçar les botes. pobre Play treurà fum aquests dies de recuperació.

Anònim ha dit...

envés de jugar a la play tb et pots passar algun dia x la web ke aixi guanyi alguna visita tioO! k la gent suda i això és una mina d'or, que ja voldrien tenir molts ekips grans una web així ben parida jejeje jo i en masmi som els unics k tirem del carro! com en Raúl, los más listos de la clase!
Vinga vagi mb Nierga, i penset bé això del golf, ke el tigre de fusta es guanya prou bé la vida tb.

Anònim ha dit...

Jordi, ja se k et fa més mal no poder-te cepar a base de cubates que jugar a futbol, però tranquil Puyol tranquil, d'aquí a no res el Kaiser de Seriñang amb un tres i no res estarà apunt per la Bombonera!!!!! Ànims Campió!!!!!
El Serinyà t'espera!!!!!
VISCA EL SERINYÀ!!!!!

Anònim ha dit...

Ah, tigre de fusta marc????......

Noticiari de fitxatges de tardor:

Extra extra extra ZAKA-ZAKA cedit al CHABAB?????????

Anònim ha dit...

Serinyà 2 (amb dos collons!!!)
Les Planes 1
Va per tu,Jordi.