16 de des. 2007

Això és futbol 5 – Bescanó 0

Al Serinyà aquest any se li pot recriminar una sola cosa i és la seva poca regularitat. Un equip capaç d’empatar a 2 amb el cuer fent una primera part nefasta i en el següent partit de la bombonera, rebent tot un Bescanó imparable en les últimes jornades, situat el cinquè a la taula i amb aspiracions d’estar en les primeres posicions a final de temporada, donant-li un bany de bon futbol i no només això, sinó guanyant-te’l
5 a 0. Sens dubte, això no és ser regular, però si que ens dóna tardes espectaculars de bon futbol digne de categories molt superiors. Aquest dissabte, tothom qui va estar al camp va disfrutar i és que aquest equip un cop més ha demostrat que pot guanyar a qualsevol. Ara sí, només falta aconseguir certa regularitat i de ben segur que el Serinyà es refarà i tornarà a sumar punts i a escalar posicions.

El partit:

El Serinyà va sortir amb molta força i va dominar el partit del primer a l’últim minut. Va tenir la pilota, va disposar de moltes ocasions i aquestes es van transformar en gols.

El primer, arriba després d’una gran jugada d’equip on Pep obra a la banda per a Àlex, aquest centra a l’àrea i el golejador Ruiz remata de cap al fons de la porteria.

El segon gol arriba de penal, després d’una gran jugada per banda esquerra un jugador del Bescanó toca la pilota amb les mans dins l’àrea i l’àrbit xiula el penal. Aquest, executat per Jimmy, és aturat pel porter però Jimmy molt atent arreplega el rebuig i col-loca la pilota arran de pal a el porter que no va poder fer més. Després de mitja hora de partit l’entrenador visitant comença a moure banqueta i treu a dos jugadors al camp. Per un moment va semblar que el Bescanó apretava una mica més, però el Serinyà era qui continuava tenint la pilota. Abans d’acabar la primera part, el Serinyà aconsegueix donar un cop d’efecte al partit mitjançant un gran gol de Pep Juncà, després d’una altre jugada col·lectiva de l’equip de casa. S’arriba a la segona part.

El Serinyà tot i guanyar 3 a 0, no es refia d’un Bescanó enratxat i a la segona part surt amb la mateixa intensitat. Abans del primer quart d’hora, Juanola ja situa el 4 a 0 al marcador i així s’acaben d’esvair les esperances de que l’equip visitant pogués remuntar. Encara quedava el millor del partit però, i és que després que Patxi Oller refresqués l’equip, va arribar el gol més desitjat i celebrat de la tarda. Jugada al mig del camp, rep la pilota Quintana i aquest assisteix a un rapidíssim Simón, que travessa mig camp a gran velocitat conduint la pilota, encara al porter i defineix amb un xut ras arran de pal. La bombonera va esclatar d’alegria per un dels jugadors més estimats del club, Titi Henry va encetar la seva llauna particular. Felicitats Titi i Felicitats Serinyà!

Alineació:

• Lluna: Es podria dir que el més destacat del millor porter del Serinyà, Ivan Lluna, va ser el canvi radical de color de camiseta, de groc clar a groc/taronja òbviament per a diferenciar-se millor del contrari. Tot i no tenir molta feina, però, va solucionar amb solvència qualsevol aproximació de l’equip contrari.
  • Àlex: ‘’El màquina’’ ja està en ple rendiment; la banda dreta va ser seva. Tenir un lateral dret que et faci l’assistència de gol fent un centro perfecte a ralla de fons de l’àrea contrària, és un luxe. Sens dubte el Serinyà té el millor lateral dret de la categoria.
  • Bucs: ‘’El capi’’, com sempre, va manar i va fer una parella defensiva impecable amb Jabo, que el Serinyà no patis a darrera va ser en bona part culpa d’ells 2.
  • Jabo: ‘’El Brasiler’’ nacionalitzat Espanyol o en aquest cas Català, està impecable; segurament no va destacar especialment perquè s’ha convertit en un jugador molt regular i ja no ens impressiona que faci un partit perfecte. Un cop més felicitats per la seva gran adaptació en defensa (Jabo lateral! Jabo lateral!)
  • Buti: ‘’Gran Ricard’’, tot i ser un dels homes amb menys cos del Serinyà, sembla que a la banda esquerra hi hagi la muralla Xina. S’avança a totes les jugades i no deixa rascar bola al contrari. Ànims Ricard i menja una miqueta més aquesta setmana, que t’ho mereixes!
  • Masmi: Un dels molts luxes dels que disposa el Serinyà, va donar sortida a la pilota des de darrera amb molta classe i molt sentit. Potser no és el millor xutador de faltes del món, però juntament amb Cepe formen un eix central espectacular.
  • Cepe: ‘’El mestre’’, un cop més va donar una tarda de bon futbol al municipal de Serinyà. Va donar molta velocitat a la pilota i bones passades en atac. Ho va fer tot perfecte, només li va faltar el gol.
  • Jimmy: Com ja és de costum va tornar a marcar. Aquest cop de penal o millor dit de rebot de penal. Ho vas fer molt bé Jimmy, el pròxim penal però, el xuta en Jabo. Va entrar per la banda esquerra quan va voler, i és que el ‘’Messi moreno’’ està enratxat. A sobre es va portar bé i no se’l va sentir rondinar en cap moment. Un 10.
  • Pep: Amb la confiança de tenir un seguro de vida a darrera, es va desmelanar i va fer viatgets per on li va rotar, va entrar per banda dreta, pel mig i fins i tot per l’esquerra. ‘’Cristiano Ronaldo’’ de Serinyà, ens va fer recordar el partit de Sant Roc de la temporada passada.
  • Juanola: ‘’El rifle’’ les mata totes; tal li fa un saque de porter com un pase magistral de Cepe o Masmi, ell la mata, després la passa o xuta i allà davant ho lluita tot. El tio sense fer soroll va tornar a marcar.
  • D. Ruiz: Aquesta temporada s’està inflant, va tornar a marcar i en podria haver fet més, però a la segona part es va SACRIFICAR per l’equip caient una mica més enrera. És un lluitador nat, ràpid, tècnic amb gol i segurament si no fos perquè s’està fent una casa a Serinyà, ja hauria fitxat per algun equip Anglès o Italià.

També van jugar:

• Quintana: El jove “veterà” del Serinyà va sortir a donar-ho tot com sempre. I aquest cop va donar una gran assistència de gol.
  • Simón: ‘’Titi Henry’’ va creuar mig camp a tota velocitat, donava la sensació que als seus defenses els faltava corda, però no, era Titi qui anava passat de voltes. Ell afirma que va marcar amb la cama dolenta, però Titi, estàs segur que no has trobat la teva cama bona?
  • Gerard: Va sortir amb el guà blanc posat a la bota, va fer anar de bòlid a la defensa contraria col·locant grans assistències a Simón, l’àrbit però, no es creia que Simón fos tan ràpid i ho va anul·lar per fora de joc.
  • Marc: Va debutar com a defensa, a poc a poc va retrocedint, acabarà de porter? El que està clar és que per sopar li esperava un bon plat d’escudella i carn d’olla.. allà va tocar la primera pilota del dia.

També a destacar:

• Baixinho: Va ser el clar jugador número 12 del Serinyà. Si els 11 del camp van animar la tarda, “Baixinho” en va fer una festa, va fer cantar a l’afició i va animar a l’equip fins al final, a ell no li fan falta guants per passar el fred. Espectacular “Baixinho”!
  • Sito: Aquesta setmana va tornar a fer el que millor sap fer, apagar focs. A la web hi va haver una petita fumarada i ell amb la seva llarga manguera el va apagar amb molta classe i des de darrera, a més, va animar a l’equip com ningú. Gran Bomber!
  • Jep Oller: Si algú arriba al municipal a la segona part i veu a ‘’Patxi Puñal’’, no es creu que el Serinyà està guanyant 5 a 0 al Bescanó. I és que punyal en mà, Patxi va animar, cridar i renegar com ningú. Va esperonar i demanar més als seus homes fins al final del partit. Un cop més va preparar el partit de forma magistral.