12 de des. 2007

Jornada 14

SERINYÀ, C.F. - BESCANÓ, C.D.
Data: 15/12/2007
Hora: 16:00:00

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims Serinyà, no ens mereixem ni de bon troç estar tant avall, tenim equip, qualitat i bon ambient com per estar molt més amunt, i estic segur que a final de temporada i serem.
Aupa Serinyà i dissabte tres punts cap a la butxaca

Anònim ha dit...

Si senyor masmitjà, veig ke a més de ser un gran xutador de faltes ets un tio fidel a la pàgina gueb del club de la teva vida, feia dies k això estava molt mort, sort k estas aki per tirar del carro!

Ens veiem aquest dissabte, visualitzo una victòria amb hattrick del negro Jimmy, el jugador més en forma del F.C. Serinyà

Ànims Serinyà i ànims Assunssao, ja entrerà!

Anònim ha dit...

bueno hattori hanso n'hariem de parlar.

jo crec que cada vegada mirem més avall

ens mereixem ser allà on estem i gracies

qui va pìcar l'arbitreeee ???

de moment ja estem amaneçats de tancament de camp

des de l'augura la gent no participa tant a la web
que tenen por ?????!!!!!????

més por haurien de tenir del bescanó !

salut !

Anònim ha dit...

la veritat que si que estem advertits de clausura de camp... http://www.fcf.cat/pub/circularSancion.asp?fecha=10/12/2007&buscar=1
va nanus dissabte a per totes :)

Anònim ha dit...

Si sóm on sóm és culpa nostra i ja està!!! Més cullons i menys xerrar i tb parlo per mi... I FORÇA SERINYÀ CONTRA EL BESCANÓ!!! ENS HEM DE GUANYAR LA DINÀMICA!!!

Anònim ha dit...

Felicitats pel partit de dissabte passat.Sobretot per la lluita i entrega que vau demostrar tots.

Llàstima del fi de partit.

Des de la temporada passada estavem traballant per intentar acabar amb la mala imatge que es tenía del nostre club dins el colectiu d'arbitres(situació que vaig comprovar la temporada passada en el desplaçament a S. Miquel de Campmajor,a la mitja part el nefast arbitre em va dir:" Ja m'en recordo de vosaltres del partit de La Canya de l'any passat, ademes al Serinyà ja us coneixem") Vaig flipar!!!

Crec que la temporada passada vam aconseguir guanyarnos un cert respecte i l'acció de diumenge ens farà retrocedir algun dels passos avançats.

Des d'aqui us encoratjo a seguir en la linea que portavem fins les últimes jonades i treballar per guanyar-nos el respecte de tothom, sobretot dels arbitres.
1,2,3SERINYÀ

Sito

Anònim ha dit...

Roberto de Assís suposo que tb ets en paolo futre no?

La gent no té por de la web però com ja vaig dir l'altre dia s'ha d'utilitzar per fer més pinya i no per portar mal rollo, encara k no ho pugui semblar, radera akesta web hi ha unes hores de dedicació i prou ke costa actualitzarla els dies ke el resultats no acompanyen com pq a sobre sigui contraproduent per l'equip.
Jo tb penso ke hem de veure el final de temporada, això només són ratxes, ara dolenta pq els ekips tb són més durs, però tb recordem ke fa poc vam encarrilar kuatre victories seguides...

Vinga Bon rotllo i bon futbol! i dissabte el que ha de tenir por és el bescanó, que són ells ke visiten la bombonera!

Anònim ha dit...

Ostres, teniu raó si estem allà és per que fins ara no ens mereixem més, només era un intent d`animar la gent i creure una mica més en nosaltres.

Anònim ha dit...

VA SERINYÀAAAAAAAAAAAAAAA AVUI A PER TOTES I HEU DE DONAR-HO TOT VA QUE VALEU MOLTTTT
VISCA SERINYÀ

Anònim ha dit...

bé nanos, un gran partit el d'avui, jo he disfrutat com un cabró veienvos i després he disfrutat més amb els meus primers minuts com a lateral (jabo perilles!), ke encara ha sigut millor jeje! Gran Titi!!!! i ara: UHH AHH...!!

Anònim ha dit...

Gràcies!!!
Ens heu fet disfrutar com mai.
Un 10 a TOTS.