10 de des. 2007

St. Privat d'en Bas 1 - Serinyà 1

Aquesta jornada el Serinyà ha complert amb el que havia de fer, ni més ni menys. Després d’encadenar una sèrie de mals resultats l’equip blau-negre, es va presentar al dificilíssim camp del Sant Privat d’en Bas amb ganes de tallar amb la mala ratxa.

L’equip va sortir fort i l’empenta del Serinyà que podria haver decidit el partit en els primers minuts, va agafar al Sant Privat totalment a contrapeu i adormit.

El primer avís arriba mitjançant un flèquit directe de Assunçao Masmitjà, que va intentar emular el gol a la bombonera de la temporada passada, que va donar els 3 punts. Aquest cop però, el fort xut de Masmitjà va passar molt col·locat arran de banderí i va fer totalment impossible l’estirada de l’àgil porter del Sant Privat que no va arribar a la pilota ni de bon tros. Des d’algun punt de l’estadi fins i tot es va cantar el gol, però tot va quedar amb un seriós avís.

En la següent jugada, un dels homes més en forma del Serinyà fa una gran internada per la banda esquerra, com no, estem parlant de l’amo de la banda, el latin-negro-Messi que fa un gran centro cap a Juanola i aquest no arriba per poc a la pilota.

Seguidament i sense ni deixar respirar al Sant Privat, una gran jugada del rifle Juanola és rematada per Jose, però aquest es trobava en fora de joc segons el criteri de l’àrbitre.

Per fi arriba el gol, un rebuig del Sant privat és tallat pel Serinyà i la pilota després d’enlairar-se fa un vot dins a l’àrea i aquesta és empalada perfectament per un home que és un “seguro” de gol, Jimmy Gol posa l’1 a 0 a l’electrònic.

El Serinyà podria haver ampliat el resultat mitjançant el ràpid davanter D. Ruiz que després de driblar a mig equip rival, es troba amb una pilota morta arran d'àrea que empala a peu parat i passa arran d'escaire esquerra de la porteria. Així doncs, el Serinyà continuava buscant el 2 a 0 al marcador però sense fortuna, mentre que el Sant Privat no va disposar de ocasions. S’arriba a la mitja part amb l’1 a 0 i els homes d’Oller encara tenen en ment el partit de l’any passat i la remuntada que va fer el Sant Privat, cosa que fa sortir a l’equip seriós i ordenat.

La segona part trenca totalment el partit, essent de molt de joc al mig del camp i sense gaires ocasions per part dels dos equips. Tot i això, el Sant Privat aconsegueix empatar el partit, però el Serinyà lluny de posar-se nerviós continua fent la seva feina.

Un cop més, però, l’equip blau-negre va ser durament castigat per un arbitratge totalment casolà, farcint de targetes grogues a l’equip visitant i fent la vista grossa en jugades on l’equip local podria haver sigut sancionat. Abans d’acabar el partit, 2 ocasions clares pels dos equips. La primera arriba per part del Serinyà, on una gran jugada de Juanola per la banda esquerra acaba amb un centro, que esperen dins l’àrea sols Cepe i Marc, aquest és interceptat pel porter local amb les mans fora l’àrea. Així doncs, impedint una clara ocasió de gol, aquest només és amonestat amb targeta groga.

I per acabar, una falta arran d’àrea del Serinyà és rematada a dos pams de la porteria pel jugador numero 20 del Sant Privat, qui incomprensiblement llança la pilota a fora.

Al final doncs, empat a un gol al municipal de Sant Privat.


  • Alineació: lluna, buti, bucs, jabo, àlex, masmitjà, pep, josé, jimmy, juanola i D. Ruiz
  • També van jugar: Marc i Cepe