14 de gen. 2008

Serinyà 4 - 2 St. Roc

Un partit més i ja en van quatre de seguits el Serinyà ha puntuat i contra un altre rival difícil com és l’incòmode Sant Roc, un equip dur i bastant físic.

El partit va començar amb varies ocasions per part del Sant Roc que per sort no va saber avançar-se al marcador, aquest fet però va fer despertar al Serinyà i va tenir temps de posar-se dins al partit abans de tenir el resultat en contra. En el primer xut a porta el mestre Cepe, engalta un gran xut de fora a l’àrea que fa impossible qualsevol intent d’aturar la pilota per part del porter visitant. Al cap de pocs minuts i sense deixar reaccionar al Sant Roc una falta escurada a la banda dreta és perfectament centrada per José i Ruiz saltant més que ningú enfonsa l’estadi picant la pilota com a gran davanter i definidor que és, un gran matador que no desaprofita cap oportunitat. Pocs instants després i amb un Sant Roc desconcertat, el sr. Lopez xiula una falta a la frontal de l’àrea del St. Roc, el brasiler Jabo agafa tota la responsabilitat i exhibeix un xut col·locadíssim i amb moltíssim força que un cop més farà inútil l’estirada del porter visitant.

A deu minuts pel final de la primera part una gran jugada col·lectiva del Serinyà acaba amb una bona definició de José, que fa embogir a l’afició posant un resultat d’escàndol amb poc més de mitja hora. Sens dubte, per un dia es pot dir que el Serinyà va tenir la sort de cara i va ser efectiu al 100% i amb grans gols que seran recordats durant molt temps per l’afició blau-negre, deixant el partit perfectament encarrilat.

Abans d’acabar la primera part una falta molt ben picada per part del St. Roc fa lluir al porter lluna, aquest desvia la pilota fins al pal i un davanter rival acaba afusellant-l’ho i posa el 4 a 1 al electrònic. Abans d’arribar al final de la primera part, cal comentar que hi va haver una petita tangana, que va acabar amb l’injusta expulsió del sempre castigat per arbitres i rivals, el gran jugador Jimmy, aquest fet no treu però que estava fent un gran futbol i segurament per això el van castigar a petades i van provocar la seva expulsió fins a aconseguir-ho. Amb aquest fet s’arriba al final de la primera part.

(imatge de Jimmy mastegant i empassant-se una altre injustícia viscuda en un camp de futbol, l’estimadissim jugador del Serinyà va declarar que aquests fets el posen negre)

A la segona part el Serinyà surt al camp conscient de que el partit no se li pot escapar i no pot perdre els papers, ja que la tensió que es vivia al camp afavoria a un Sant Roc, més acostumat a aquestes situacions. Tot i això en els primers minuts el Sant Roc aconsegueix retallar distàncies i situa el 4 a 2 al marcador que feia pensar el pitjor a l’afició local. L’equip però tenia les coses molt clares i va continuar fent el seu joc. Sir Patxi Oller va fer varis canvis durant la segona part per donar més frescor i tranquil·litat a l’equip i va donar pas a Marc, poc després al baixinho Sidera i més tard a Pitu Juncà, tot un especialista en controlar partits difícils i on la duresa s’imposa en el camp. Apart del gol del Sant Roc en aquesta segona part, es pot destacar una gran oportunitat de Marc que després de marxar de varis jugadors es planta dins l’àrea després de fer un barret al porter, aquest però és agafat per varis jugadors del Sant Roc i llança la pilota a fora per molt poc, incomprensiblement però, l’àrbitre lluny de xiular penal, xiula falta de Marc. Fet que per sort no va ser transcendental per el resultat final del partit. També a destacar un cop més la posició sacrificada del davanter D. Ruiz, l'home gol del Serinyà juga allà on se li demani i a més a més marca, tot un luxe per un equip humil com el Serinyà. Amb tot això final del partit i 3 punts més que es queden a la bombonera i que esperonen a un equip que sembla que els torrons se li han posat perfectament bé. Ànims Serinyà i a mirar cap amunt que per molt que diguin és on toca està i on s’acabarà a final de temporada!

3 comentaris:

Futbol Club Serinyà ha dit...

Hip Hip Hurraaaaaaaaa!!!

Anònim ha dit...

Anar remontant!!!

Vamos ekipooooo!! Cada dia hu fem mes be!!

A Montagut hem d'arrassar!!!

Anònim ha dit...

Felicitats equip!!
No vaig veure el partit però gràcies a la detallada cronica de l'enviat especial m'en faig una idea(Segueix així,vas camí de guanyar el Pulitzer)
Endavant Serinyà.