13 de març 2008

Estadístiques oficials del club de Futbol Serinyà

Per fi el president ha fet un acte de transparència per al club i ha fet públiques algunes de les dades més ben guardades del club.
En el proper fascicle es publicarà el pressupost del 2.008 i els noms que sonen coma substituts de Oller quan aquest sigui destituït (sonen noms com el de Mourinho, Shuster, Viñolas o el que està més ben situat per temes econòmics i que li faria molta il·lusió portar un equip gran, Luengo)

En la primera gràfica apareix el recompta de golejadors o millor dit de jugadors que han fet l'última passada de la jugada cap a dins la xarxa (recordem que els gols els fem entre tots, que no hi hagi mala llet per aconseguir el trofeu pichichi ara)

En segon terme trobem un gràfic una mica inútil i segurament també poc entenedor, però bé és un gràfic per a donar moral a l'equip i perquè siguem conscients que la cosa va millor que a la primera volta. La línia blava és la segona volta, és a dir la que estem jugant actualment i en negre (que és així com ho varem fer) la primera volta, el mal de la primera volta ja està fet, així que ara només hem de mirar que aquestes dues línies, per ara separades per 2 punts no es creuin mai de la vida. Ànims nois!




Feu click sobre la imatge que volgueu veure detingudament


2 comentaris:

Anònim ha dit...

MADEVALL ETS UN CRACK DELS GROSSOS, ET MEREIXES QUE EL DIA DE LA TEVA RETIRADA ( ESPEREM QUE PEL BÉ DEL FUTBOL SIGUI D`AQUÍ MOLTS ANYS) EL SERINYÀ ET FACI SOCI D`HONOR I QUE EL TEU DORSAL ( EL 17) ESTIGUI GUARDAT ENTRE ELS NOMS IL.LUSTRE QUE HAN FET GRAN AQUESTS CLUB ( CELS, JEPI, JOSEP NOGUER, MARCEL I UN LLARG ETC............... ) MERCI PER LES HORES QUE I DEDIQUES

Anònim ha dit...

Primer de tot Masmi, matitzar que el 17 és el meu!!! O el 18 ara no ho recordo.... Un pto masmi!! Marc, nose mmmm surt una mica de la residència, fes amics, o fins i tot, estudia!!! Jajaajaj es broma tiu 33 hurras per en Marc que son els anys del Serinyà i que per molts anys ens duri la pinya!!!

VISCA EN MARC I VISCA EL SERINYÀ!!!