10 de març 2008

Les Planes 3 - 2 Serinyà






Aquest cap de setmana el Serinyà s’ha desplaçat al dificilíssim camp de les Planes. Un equip consolidat com a líder de la categoria des de fa varies jornades ja.

El partit començat puntualment a les 16:00 hores, va començar amb uns primers 15 minuts de partit molt igualats, sense cap clara ocasió per part de cap equip. Quan semblava però que era el Serinyà qui començava a agafar els estreps del partit, una bona jugada de Les Planes va servir per situar l’1 a 0 al marcador. El gol va fer que els homes d’Oller es bolquessin més a l’atac, ja que es tenia la sensació de que tot i el resultat advers, el dominador del partit era el Serinyà. En una llarga jugada d’atac del Serinyà però, l’equip local va recuperar la pilota i va fer un ràpid contraatac que va agafar a la defensa del Serinyà molt avançada i va fer inútil la mitja sortida de Lluna que va ser superat. Així es situava el 2 a 0 al marcador i en pocs instants s’arribava a la mitja part. Massa càstig per un Serinyà que va tenir la pilota i va intentar trenar varies jugades, però aquestes els hi va faltar l’encert final de cara a porteria. Cal ressaltar també la lessió de Pep Juncà, un cop més el seu capritxós colze, que es va dislocar després d’una dura entrada en els primers instants del partit. A la mitja part doncs, va ser substituït per Marc.

Es comença la segona part i el partit continua amb la mateixa dinàmica. Als deu minuts però, el Serinyà tindrà la seva recompensa gràcies a un fort xut que Cepe engalta des de ¾ de camp i que sorprendrà al porter local. Gol espectacular des de la llarga distància del mestre Cepe que tornava a situar al Serinyà dins al partit (Cepe que ens té acostumats a grans jugades i grans gols, però aquest cop cal ressaltar la dificultat i l'ho important que va ser el gol per donar moral a l'equip). El públic va començar a esperonar a l’equip local i aquest va respondre fent el tercer gol després d’una bona jugada des de la banda que va acabar amb una passada gairebé a porta buida. Amb el 3 a 1 al marcador, una desafortunada jugada va acabar amb expulsió de Jimmy. Tot i jugar amb deu però, el Serinyà va continuar tenint la pilota i lluitant. A 15 minuts per el final, una bona jugada de Juanola acaba amb un centre-xut creuat que ni el porter ni la defensa poden rebutjar i Marc entrant de darrera aconsegueix introduir la pilota dins la xarxa, 3 a 2 a l’electrònic amb dedicatòria molt especial per a un nou seguidor del Serinyà que esperem poder-li fer entrega de la camiseta i carnet de soci de cares al pròxim Setembre.

Aquest resultat no va fer més que posar una mica d’emoció al partit i poder marxar del camp del líder amb la tranquil·litat d’haver-ho donat tot i és que el Serinyà va posar l’ai al cor dels seguidors locals amb una última ocasió de Juanola, després de rebre una gran passada en profunditat que amb un xut creuat des de la banda va aconseguir superar fins i tot el porter però la defensa va poder refusar el perill.

Finalment 3 a 2 i cap a casa, esperem tan sols que el Serinyà tregui el mateix caràcter en els pròxims partits i pugui encadenar varies victòries seguides. Ànims Serinyà!


  • Alineació: Lluna, Buti, Bucs, Jabo, Masmitjà, Pep, José, Cepe, D. Ruiz i Juanola
  • També va jugar: Marc

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ANIMS NOIS!!!!LA SETMANA QUE VE EM DE MIRAR DE GUANYAR!!
QUI ES AQUEST NOU SEGUIDOR DEL SERINYÀ?FORçA SERINYA!!!!!

Anònim ha dit...

EI COMPANYS!!!!! AL PARTIT VAM DEMOSTRAR QUE TENIM MOLT AMOR PROPI I NO ENS RENDIM DAVANT ELS ENTREBANCS PERO EL RESULTAT NO ENS VA SER FABORABLE. ELS DISSABTE A LA BOMBONERA A TORNAR A DONAR EL MAXIM.
GRACIES PER LES DEDICATORIES I DISSABTE A VEURE SI LI PODEM DEDICAR LA VICTORIA. GRACIES COMPANYS FORÇA SERINYA

Anònim ha dit...

FELICITATS MALPARIT!!!
DIVENDRES HO ACABAREM DE CELEBRAR QUE VA QUEDAR A MITJES!
FORÇA BOMBONERA!!
CAMARERO UNA DE PAVO!!
UNA DE QUE???
PAVO LATERAL,PAVO LATERAL,PAAAVO LATERAL!!OEOEOEOEOE!

Anònim ha dit...

Amunt l'anim
Els hi vam ficar la por al cos
Dissabte a totes, COM SEMPRE però una mica mes
123SERINYA

Anònim ha dit...

Un monsieur ha fet un pronostic molt bèstia, per respecte a ell no el diré, però havera si la seva visió i calitat al camp també la té com a pronosticador i no s'equivoca.
Hem de guanyar akest dissabte i l'altre i l'altre i l'altre....i així anar fent fins nose quina jornada. Ara és el moment d'apretar fort, no quedarem liders però a molts o a la majoria segur que ens agradaria quedar com a mínim dels 6 primers i a poder ser per davant del Maià i a uns quants punts de l'etern rival (campamentos St. Miquel)!
Ànims nanos i a apretar fort aquest últim tram de la teporada, així tindrem un estiu tranquil i la premsa no ens posarà pressió a sobre jejeje

Uhh Ahhh Puta... I puta... I puta..
tu madre va con dos eres del ...
tu madre va con perras eres del...

Ànims Serinyà!!!!

Anònim ha dit...

Camarerooo! ke???
Ca-ma-re-rooo! keeee???????
dame una st miquel!
Campamentos st miquel, campamentos st miquel, campamentos st miquel......

Camarerooo! ke???
Ca-ma-re-rooo! keeee???????
una de pato laqueao
Jabo lateral, jabo lateral.....