15 d’abr. 2008

Osor 1 – 3 Serinyà

Aquest dissabte el Serinyà visitava un camp que ja des de fa varies temporades li costa molt. Com ja era d’esperar, l’Osor va sortir a totes i a l’inici va disposar de diverses ocasions que un providencial Lluna en algunes ocasions i el desencert de la davantera rival en d’altres, van evitar que l’Osor es poses per davant del marcador.
Quan semblava que el gol de l’Osor només era qüestió de temps, el golejador Titi Simón engalta una espectacular volea que fa inútil l’estirada del porter. Així doncs, 0 a 1 que serviria per a calmar els ànims de l’Osor. A mitjans la primera part, Juanola rep una bona assistència de Àlex i el rifle entra amb la pilota dins la porteria. Situant així el 0 a 2 al marcador. Amb aquest resultat a l’electrònic, s’arriba a la mitja part.
En l’inici de la segona part, una càrrega legal de Buti dins l’àrea, és interpretat per l’àrbitre com a penal i així el va xiular. El jugador de l’Osor però, va llençar la pilota al pal, fet que acabava d’evidenciar que aquest no era el dia de l’Osor de cara a porteria.
Amb un Osor vingut totalment a baix, Juanola va acabar de sentenciar el partit situant el 3 a 0 en el marcador. L’Osor però, tot i el resultat no es va conformar i va continuar atacant i finalment després de varies ocasions va aconseguir situar l’1 a 3 a l’electrònic, fent el seu particular gol de l’honor. A pocs instants pel final, una duríssima entrada a Buti que no va ser xiulada per l’àrbitre, va provocar una tangana al mig del camp que va acabar amb l’expulsió de dos jugadors del Serinyà i un de l’Osor. A partir d’aquí, cap dels dos equips va disposar de més ocasions i es va arribar al final del partit.
A destacar també, una gran vaselina de l’exgolejador D. Ruiz (últimament negat de cara a gol) que amb gran habilitat va elevar la pilota per sobre el porter, però aquesta es va estavellar al travesser.

Així doncs, tres punts més que ajudaran a continuar escalant posicions i que han de donar ànims per a rebre al Sant Jaume, l’equip que ha aconseguit la golejada més amplia davant el Serinyà aquesta temporada. Ànims i endavant Serinyà!

  • Alineació: Lluna, Buti, Sidera, Jimmy, Jabo, Àlex, Pep, Cepe, D. Ruiz, Titi Simón i Juanola.
  • També van jugar: Quintana i Gerard.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

sort ke hi ha akests comentaris automàtics pq sino ja ningú comentaria res!! maredededededeu
Apa nanus akest dissabte a pel St James i campamentos St. Pere Martir! Ens veiem aviat companys de la Garrotxa

Anònim ha dit...

Vinga nois ja falta menys
Vin furder suposo q la pluja ens fa estar mes pasius
Nanos, carregem piles i a pel St Jaume
123SERINYÀ

Anònim ha dit...

va nois k dema tot i amb les baixes k tenim ho hem de tirar endevant.vinga xavals a per el san jaume i a sumar tres punts mes.

Anònim ha dit...

VA SERINYÀ, A PER TOTES!
QUE VINGUI EL SANT JAUME, EL SANT PERE MÀRTIR I QUE SIGUI A SUMAR DE TRES EN TRES.