21 d’abr. 2008

Serinyà 2 - 1 St. Jaume

Aquest cap de setmana el St. Jaume visitava la bombonera, l’equip que en la primera volta va aconseguit fer la major golejada que ha rebut el Serinyà aquesta temporada. Així doncs tot i estar en quadre (baixes, sancionats i jugadors tocats) el Serinyà estava molt motivat per aconseguir derrotar al visitant i també per aconseguir 3 punts importantíssims que una jornada més faran escalar posicions.

El partit va començar amb dues bones ocasions del Serinyà que el porter visitant va aturar. I a partir d’aquí la primera part va ser un joc continuo al mig del camp sense que cap dels dos equips arribés amb perill a l’altre porteria. Instants abans d’acabar la primera part però, una bona triangulació al mig del camp va deixar un davanter sol davant del porter però aquest va ser derrivat just abans d’entrar a l’àrea per un defensa del St. Jaume que va ser expulsat per vermella directa. La falta la va executar José amb la seva esquerra màgica, però la pilota va anar just a la creueta. Així doncs un altre avís del Serinyà que no aconseguia anotar. S’arriba a la mitja part amb l’empat a 0 a l’electrònic.

Als primers instants de la segona part ja s’intuïa que el Serinyà estava més ansiós per a trobar el gol i en una de les primeres ocasions un centre xut de José acaba al fons de la porteria. Un cop encetada la llauna ja, el sacrificat exgolejador del Serinyà fa una gran jugada donant una bona assistència al mestre Cepe i aquest últim defineix a la perfecció situant el 2 a 0 al marcador. A deu minuts per el final una pilota que anava fora de la línia de fons és protegida per Jabo i un davanter del St. Jaume que intentava evitar-ho es va tirar amb molta pilleria i l’àrbitre hi va caure i va assenyalar penal, amb el qual s’arribaria al definitiu 2 a 1 al marcador i gairebé a el final del partit.

• Alineació: Lluna, Sidera, Jabo, Bucs, Quintana, Masmitjà, José, Marc, Cepe, D. Ruiz i Juanola
  • També van jugar: Gerard, Simón i Avellana.