5 de maig 2008

Bescanó 3 - 1 Serinyà







El dissabte, el Serinyà viatjava al camp del Bescanó, un rival directa a la classificació. Al Serinyà li esperava un equip que juga en un camp de grans dimensions i perfecte per a practicar-hi un bon futbol i segurament també l’esperava un equip extra-motivat i amb ganes de guanyar pel resultat que el Serinyà li va endossar en el partit d’anada (5 a 0 a la bombonera).

El partit va començar molt travat, amb els dos equips molt ben posats al camp i mossegant molt quan no tenien la pilota. Als 20 minuts però, una falta a ¾ de camp del Bescanó acabaria amb un centre xut, que amb l’ajuda del vent van enverinar la pilota i aquesta es va colar per sobre el porter Lluna. El gol va fer molt mal al Serinyà que estava carregat de baixes, i a més, havia disputat un partit al dijous anterior deixant algun jugador tocat. Tot i això es va refer i en un contraatac ràpid, Cepe obrirà la pilota a banda dreta per Marc i aquest farà una passada a Juanola que després de fer un control orientat amb el pit, quedarà sol davant del porter, però en la definició la pilota va a fora per poc. Aquesta jugada però, va donar ales al Serinyà i es va començar a creure que la remuntada era possible, així que es va començar a fer amo de la pilota i va arribar amb més facilitat a la porteria rival.

A deu minuts pel final una excel·lent jugada de Pep Juncà que entra fins a la cuina, després de driblar-se a tothom, acabarà amb un xut al pal i el rebot afavoreix a Marc que acaba de posar la pilota dins la xarxa. Amb l’empat a un s’arriba a la mitja part.

A la segona, un Serinyà amb ganes de guanyar els tres punts, es fa amb la pilota des de l’inici i juga bona part de la segona part al camp del Bescanó, disfrutant de nombroses ocasions, però la pilota no volia entrar de cap manera, excepte en un còrner on la pilota toca el pal i entra dins la porteria, però el Bescanó la rebutja ràpidament i es converteix en un gol fantasma que alguns jugadors del Serinyà asseguren que entra, però que en tot cas l’àrbitre no ho va considerar així.

En definitiva, el Serinyà continuava disposant d’ocasions, però la pilota no va poder entrar. I com diuen els més entesos del futbol, quant un equip perdona, acaba perdent. I així va ser, a deu minuts del final una jugada perfectament assajada pel Bescanó, deixa a un jugador sol dins l’àrea i aquest només ha de fer una passada enrere perquè un davanter posi la pilota dins la porteria, i situant un dolorós 2 a 1 a l’electrònic. El gol va deixar molt tocat a un Serinyà que ja ho havia donat tot, i tot i que encara es va disposar de dues ocasions més per a empatar el partit, un ràpid contraatac del Bescanó va situar el definitiu i dolorós 3 a 1 al marcador. Massa càstig per un Serinyà que ho va donar tot. Ara però, esperem que el Serinyà recuperi ben aviat els lesionats en el partit contra el Sant Pere Màrtir, l’hispanobrasiler Jabo i monsieur Masmitjà, per a rebre el Maià a la bombonera en plenes facultats el proper dissabte.


Sort i endavant Serinyà !


  • Alineació: Lluna, Buti, Bucs, Jimmy, Quintana, Pep, José, Marc, Àlex, Cepe i Juanola
  • També va jugar: D. Ruiz

2 comentaris:

Anònim ha dit...

VA SERINYÀ QUE VE EL DIA DE LA FESTA I NO PODEM FALLAR, EL CAMP DEL BESCANÓ A ESTONES ES VA FER FORÇA BÉ, NO ENS MEREIXEM PERDRE NI MOLT MENYS, ÀNIMS I ENDAVANT.

Anònim ha dit...

Voldria felicitar als dos reporters gràfics que em van substituir al partit, vau fer molt bé la vostre feina, però la meva càmara no mossega i el botonet de tirar les fotos no se m'ha menjat mai cap dit!!

No em superareu en tirar el nº màxim de fotos, eh? Jejeje


LauCheeeeeeeese ;)