12 d’oct. 2008

Sant Ponç 2 - 3 Serinyà

Tots els inicis són durs, això tothom ho sap i pel Serinyà aquest inici de lliga ho està essent. L’adaptació a aquest nou grup 28 de tercera regional, juntament amb el conjunt de lesions importants que ha patit el Serinyà en aquesta arrancada de lliga, ha fet que fins avui, un dia després de la primera victòria, no s’hagi inaugurat la pàgina web.

Per començar doncs, comentar la mala notícia de la temporada. En la primera jornada, l’equip es va desplaçar al camp del Celrà, un equip molt jove i lluitador i el Serinyà va sortir totalment adormit. A la primera part va encaixar el primer gol i semblava que l’equip reaccionava tenint varies ocasions, al final però, es va arribar a la mitja parta amb l’1 a 0 a l’electrònic. El ‘parón’ va tornar a adormir l’equip d’Oller i finalment el Celrà es va fer amo i senyor del partit, 3 a 0 i cap a casa. La segona jornada es jugava a la bombonera, semblava que el Serinyà volia millorar la imatge donada a la primera jornada i l’equip va sortir molt ‘enxufat’. Als pocs minuts, “Papá José” va situar l’1 a 0 al marcador i tot seguit el Serinyà va fer un recital d’ocasions que no va aconseguir materialitzar. A la segona meitat, el Serinyà continuava portant el pes del partit, però a mesura que no s’aconseguia el gol de la tranquil·litat, el Bescanó anava creixent. Finalment, dos bons contraatacs del Bescanó, un al minut 85 i l’altre passats els 90 reglamentaris, va capgirar el partit deixant la bombonera muda i enfonsant una mica més al equip local.

En la tercera jornada l’equip es desplaçava en el complicat camp del Sant Ponç, un equip molt complicat de guanyar i més al seu camp on l’afició es converteix en un veritable jugador número 12. Per sort pel Serinyà i a diferència de les dues primeres jornades, les dues primeres ocasions van fer possible que el Serinyà ja disposes d’un avantatge de 2 gols en els primers deu minuts (gols de Cepe i José de gol olímpic). Tot i això el Serinyà, conscient de que el partit no estava acabat, va continuar ben posat al camp i a diferència de les dues anteriors jornades, es va dedicar només a jugar futbol deixant totalment de banda protestes i picabaralla amb l’equip rival. El Sant Ponç, per altra banda, tot i el pas dels minuts no es va posar nerviós i va perseguir el gol amb insistència fins que a pocs minuts del final de la primera part va retallar distàncies, situant l’1 a 2 al marcador.

En la segona part, el Serinyà conscient de que l’avantatge era mínim, va sortir amb molta força i en els primers instants el mestre Cepe va engaltar un fort xut que es va estavellar al travesser. Als pocs minuts, un ràpid contraatac del Sant Ponç va acabar amb un penal dins l’àrea i amb el conseqüent empat a 2 al marcador. A partir d’aquí, el Serinyà es va enfonsar i tothom esperava el pitjor. L’equip però, va mantenir el rigor defensiu i a davant es va continuar lluitant i fins hi tot es va disposar de varies ocasions. A deu minuts pel final, el GOLEJADOR José, va recollir una pilota a la banda i després d’internar-se dins l’àrea, va creuar la pilota lluny de l’abast del porter situant el definitiu 2 a 3 al marcador. Un gran resultat, en un camp dificilíssim que esperem que serveixi per donar ales a un equip que mereix estar al capdavant de la classificació.

Per sort la lliga és molt llarga, ànims i endavant Serinyà!

10 comentaris:

Futbol Club Serinyà ha dit...

Molt bé nois, per fi la primera victòria! Ha costat això.. però al final ha arribat. Ara que segueixi així durant els pròxims caps de setmana, així servirà com a motivació i cada dia amb més ganes de marcar!

Bé, inauguro la renovació de la pàgina web! Espero que la cosa segueixi tant o més viva com l'any passat!

Aviat penjarem fotos dels partits, enquestes, pròximes jornades.. jeje!

Apa, bona setmana!

Muaaaaa,
Lau*

Anònim ha dit...

Cagum la sang de Déu ja seria puta hora de puntuar!!!!! Ara a pels primers de la bomboner nanus!!!! El primer derbi ha de ser més nostre qe de ningú!!!! Visca els de la web! I...

VISCA EL SERINYÀ!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Trobava a faltar aquestes detallades cròniques.
Vinga que ja ens hem estrenat, ara ja sabem com es fa. A lluitar i a sumar.
Amunt Serinyà!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

vinga fills mesus,dissabte a per el derbi,em de sortir mes enxofats que mai i anar a pel partit desde el minut 1.aket tiu de la cronica es tot un corresponsal d,esports ,ki el va parirrrr!!!!
VISCA EL SERINYAAAAAAAAAAAAA.

Anònim ha dit...

Va Serinyà després d`un inici tant desestrós, encara i soms a temps, a un punt del Sant Miquel, a quatres dels líders... això no fa més que començar i si estem centrats i amb ganes podem donar molta guerra.
Aupa Serinyà

Anònim ha dit...

va que ja tenim 3 punts i dissabte que be em d anar a per 3 mes!be com diu el mestre masmi cap a guanyat es 3 partits!!en corren que el proxim partit lluny del municipal l aficio es dura tb jejejjee

Anònim ha dit...

Ja els tenim!!! Ara a continuar.

Aprofito per dir que el dissabte 8 de novembre hi haurà una convocatòria extra per analitzar el cornellà exhaustivament.

Dissabte 8 de novembre hi ha dinar a serinyà (juguem diumenge)de jugadors, cos tècnic, junta, xicotes, dones, fills.
Pròximament es passarà una llista per saber els que serem.

Visca en butinyà, ai el serinyà !!!

Anònim ha dit...

Com mola això de la web
Gràcies Lau, Marc, Masmi

Anònim ha dit...

si, la web mola molt, però teniu que pensar que no és el mateix fer-la després d'una derrota que no amb una victoria. Havera si ens posem a to, la gent va a totes i anem escalant posicions i podem començar a fer algun mític 1x1.
I una última cosa, heu vist a la columna de la dreta, on posa: resultats temporada 08/09, pos allà a sota posarem tots els resultats, en vermell derrotes i en negre victories, espero que no hi hagi gaire vermell a final de temporada!

Apa que acabeu de passar una bona setmana i fins divendres!

Anònim ha dit...

no hi ha crònica del Serinyà-Porqueres B?