21 d’oct. 2008

Serinyà 1-1 Porqueres

Aquest passat cap de setmana de Sant Martirià, el Serinyà jugava el seu primer derbi de la temporada. El partit es va jugar en un dia marcat per la pluja i les ressaques, però el rival, el Porqueres B, un equip molt jove i amb ganes, augurava un bon partit.

El partit va començar amb els dos rivals temptejanse al mig del camp sense que cap de les dues porteries corrés massa perill. Als cinc minuts el Serinyà que només disposava de tres canvis a la banqueta va patir un contratemps, quan el jugador Nierga es va ressentir d’una antiga lesió i va haver de ser substituït. Semblava que cap dels dos equips es sentia còmode al camp, però a la mitja hora de la primera part un contraatac del Porqueres va permetre al davanter Diego situar el 0 a 1 al marcador. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

Jep Oller a la mitja part va esperonar d’allò més als seus homes, insistint en que la bombonera ha de ser un camp fort i on s’han de perdre pocs punts, tal i com ha anat succeint en els darrers anys. Sembla que els jugadors blaunegres li van fer cas i en la segona part van dominar per complet el partit. Jugant bona part del partit al camp del Porqueres i disposant de bones ocasions. Tot i això el gol no arribava i el Serinyà s’ho va jugar tot deixant només tres homes en defensa, fet que va trencar el partit i va fer que el Porqueres també disposes de clares ocasions, que van ser contrarestades amb grans intervencions del porter Lluna en algunes ocasions i per la defensa en d’altres. A vint minuts pel final doncs, per fi va arribar la recompensa del Serinyà, quan una bona jugada del Serinyà va acabar amb un clar penal. Un cop més “Isisgol” va aconseguir enganyar el porter i situar l’empat al marcador. Un resultat que tot i l’insistència dels dos equips, finalment va ser definitiu.

Així doncs, un cop més un bon partit a la bombonera, tot i que s’escapen dos punts que ens allunyen una mica més de les posicions capdavanteres. Empat just pels dos equips, en un derbi molt net, que si més no, no va espatllar del tot la festa a ningú.

Ànims Serinyà i a continuar sumant, el proper cap de setmana a Flaçà!

• Alineació: Lluna, Mia, Marc, Bucs, Nierga, Masmi, Jimmy, Serrat, Cepe, José i Juanola.
  • També van jugar: Quintana, Lluís i Gerard.