3 de nov. 2008

Serinyà 2 – 0 Sant Gregori

Dissabte el Serinyà com sempre obligat a guanyar a la bombonera, rebia al Sant Gregori. Els dos equips van sortir molt seriosos des del primer moment, contundents en defensa i sense grans ocasions per part de cap dels dos equips. Després de molta lluita al mig del camp i d’alguna ocasió del Serinyà, va arribar el primer gol, a cinc minuts del final de la primera part, després d’una bona falta executada per José, Lluís molt atent va al rebuig del porter i aconsegueix situar al Serinyà per davant del marcador. A la mitja part doncs, el Serinyà va poder anar a descansar amb la tranquil·litat d’haver-se avançat en el marcador, però conscients de que no hi havia res fet encara. Arribant la segona part, semblava que el Serinyà per fi s’havia fet amo i senyor del partit, però el gol de la tranquil·litat no va arribar fins al minut 20, quan després d’un corner, Juanola arreplega una pilota a dins l’àrea i com a bon “Killer” que és aconsegueix batre a el bon porter del Sant Gregori. Per fi es situava al marcador un resultat més còmode que permetia continuar el partit sense massa patiment. Tot i que el Sant Gregori no es va donar per vençut en cap moment, no va disposar de cap ocasió clara de gol. Mentre que el Serinyà va buscar el tercer gol amb insistència i fins hi tot va disposar d’un penal a favor que el llarg porter del Sant Gregori va endevinar la trajectòria i va aconseguir aturar. Finalment victòria a la bombonera, que esperem que allunyi al Serinyà de les ultimes posicions i que sigui l’inici d’una bona ratxa.

La propera setmana al camp del líder (Cornellà) a donar-ho tot.

• Alineació: Lluna, Mia, Nierga, Jabo, Jimmy, Masmi, Serrat, Cepe, José, Lluís i Juanola.