11 de nov. 2008

Cornellà 2 - 0 Serinyà

Diumenge el Serinyà es va desplaçar al camp del Cornellà, el líder del grup. El partit va començar malament per el Serinyà, ja que una desafortunada jugada, va acabar amb un gol a pròpia porta, que va donar un avantatge al Cornellà que encara no havia fet mèrits per posar-se per davant del marcador. Tot i això els homes de Jep Oller van estar a l’altura i es van sobreposar, continuant ben ordenats, sobretot en defensa i trenant al mig del camp pro mai sense acabar d’arribar a d’alt amb claredat. El Cornellà tot i l’avantatge al marcador en cap es va mostrar superior i tot i la constant lluita dels seus davanters tampoc va disposar de grans ocasions. Als 43 minuts (l’àrbitre devia tenir pressa) s’arriba a la mitja part amb l’un a zero a l’electrònic, resultat que deixava el partit totalment obert.

A la represa del partit més del mateix, els dos equips molt ben posats sobre el camp i contades ocasions de gol a les dues àrees. La constant lluita al mig del camp va endurir una mica el partit, on hi va haver moltíssimes faltes. Va ser en una d’aquestes faltes i quant el partit es començava a trencar, que un jugador del Cornellà va rebre una pilota a dins l’àrea i aquest d’esquenes a porteria fa un control orientat que el deixa totalment sol i afusella a Lluna que no pot fer res per aturar la pilota. El Serinyà tot i rebre el segon gol ho va continuar provant i fins hi tot Jimmy va estar apunt de retallar distàncies però la pilota va tocar la creueta. Al final doncs tres punts més que s’escapen, aquest cop però mostran molta serietat i no posant les coses fàcils a un equip que de ben segur estarà lluitant per pujar de categoria a final de temporada.

Cal recordar que el Serinyà el dia anterior va guanyar per golejada, en una jornada on un cop més els jugadors més tècnics del Serinyà com el mestre Cepe, Lionel Jimmy i capitanejats per Bucs i molts altres components del Serinyà, van fer un arròs espectacular que van poder degustar jugadors i seguidors del Futbol Club Serinyà. Passant un dissabte d’allò més agradable, demostrant un cop més l’unió que hi ha en aquest equip. També cal recordar que el golejador Mia va ser l’encarregat de portar el vi i el jove talent i eterna promesa, Jaume Sala l’encarregat de portar una bombona de butà per si feia falta. Des de aquí agrair a tothom qui va fer possible aquesta Festa del futbol en especial a Good Boy Jimmy per cedir-nos casa seva i un cop més a Rivaldi (un home que per davant de tot és diferent a els altres).

Amunt Serinyà!

(esperem que en breu la reportera s'animi i adjunti alguna imatge del partit i la festa)

  • Alineació: Lluna, Mia, Nierga, Jabo, Jimmy, Masmi, Serrat, Cepe, José, Lluís i Juanola.
  • També van jugar: Quintana i Marc

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta temporada la web ha començat molt suau, s'haurà de començar a "rajar" al personal havera si així ens animem una mica! Que vagi bé la setmana!

Anònim ha dit...

ei companys que tal? MOLTES GRACIES PELS REGALS QUE ENS VAU FER. VA SER UNA GRAN SORPRESA XQ NO M'HO ESPERAVA US HO VAU CURRAR MOLT. MOLTES GRACIES DE VERITAT.
ISIS, SORAYA I JOSE
VISCA EL SERINYÀ

Anònim ha dit...

BONA TARDA AMICS. El partit de diumenge va ser una llastima que no treguessim res positiu xq ens mereixiem algu mes xo el futbol es aixi com diuen els professionals. Ara toca agafar una bona ratxa de resutats i començar a escalar posicions. ens veiem.
1,2,3 serinya

Anònim ha dit...

Hola banda!!! je,JE,JE,JE
Amb l’actitud dels dos últims partits arribaran els resultats. Esperem que amb aquesta actitud i una mica mes per part de tothom,comencin arribar els resultats positius. La mentalitat ha de ser guanyar,guanyar i guanyar, per fer callar i demostrar que mereixem estar molt mes amunt però això implica treballar com a grup i ser una pinya dins i fora del vestidor.
M’agradaria que dissabte La Cellera coneixes el que és l’autentica Bombonera
Anims, i endavant.
Visca la meva Banda i el FCSerinyà
El Mister

Anònim ha dit...

Buti diu:
Aquesta setmana vindre per poder formar part de l'11 del Serinyà, però segurament no estare al 100% de les capacitats! Però vindere per defensar els colors!
Nomes demanu que aquets punt es quedin a casa!
P.D: Algu sap s'hi es fan barraques algun lloc de Catalunya, poder encara estik kaskat! Jejejejejjejeje ,juas juas!

Anònim ha dit...

buti tu el 50% ets el millor. jeje