30 de nov. 2008

Serinyà 4 - 3 Doble set

Aquest cap de setmana de festa major, el Serinyà rebia a casa al Doble set, un equip estrany, que tot i estar al cap davall de la classificació, ha obtingut grans resultats amb equips de d’alt i que és un rival incòmode, lluitador i que es posa molt bé a dins al camp. El partit va començar amb els homes de “Puñal” mig adormits. I semblava que era el Doble set qui portava la batuda del partit, tot i que no aconseguia batre al porter Lluna. A mitjans de la primera part però, el senyor col·legiat, va xiular joc perillós dins l’àrea del Serinyà. El tir indirecta el va aprofitar molt bé el Doble set mitjançant un home que va demostrar ser un gran xutador de faltes al llarg de tot el partit. Amb aquesta jugada el Doble set doncs s’avançava en el marcador. A partir del gol, Puñal va canviar el sistema de joc i el Serinyà per fi es va trobar bé dins al camp i va reaccionar empatant el partit després d’una bona jugada de “Lucho” que va acabar amb un bon centre cap a el pare de l’Isis i que aquest va rematar amb molta força fent impossible qualsevol reacció del porter. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

En la represa, els homes d’Oller van sortir a guanyar el partit i als 10 minuts Juanola va situar el 2 a 1 al marcador. Lluny de abaixar els braços però, el Doble set va continuar lluitant i va aconseguir empatar el partit un cop més a pilota parada. El partit estava boig i el Serinyà va tornar a avançar-se aquest cop mitjançant una gran rematada del capità Bucs, després d’un bon centre del mestre Cepe. Quedaven deu minuts pel final i semblava que el 3 a 2 ja tenia de ser el resultat final, però el Doble set tot i els forts cops anímics que va rebre, es tornava a sobreposar i va tornar a empatar el partit amb un 3 a 3 que deixava al públic glaçat i semblava que deixaria al Serinyà sense poder aconseguir la victòria al dia de la seva festa major. Tot i això en un final agònic, després d’una jugada estranya arran de banderí de corner, el porter toca la pilota amb les mans fora l’àrea i l’àrbitre el sanciona amb falta i targeta groga. Un cop més el mestre posa una pilota a l’olla i el gran capità remata, la pilota però queda morta arran de ralla de gol i el caçador Juanola l’empeny per a aconseguir, aquest cop si, el definitiu 4 a 3 al marcador, deixant els 3 punts a casa. Cal dir també que el Doble set encara va disposar d’una jugada més a pilota parada, però aquest cop el Serinyà va aconseguir allunyar el perill.

Així doncs una victòria més, i ja en van 3 de seguides, davant un bon equip, que de ben segur que si continua fent aquest joc, estarà més amunt de la classificació.

També felicitar als jugadors del Serinyà, que no es van donar per vençuts en cap moment i van lluitar fins al final, això si, sempre esperonats per la fidel i cada cop més nombrosa afició que es desplaça fins a la bombonera. Endavant Serinyà i el proper cap de setmana a per el Banyoles Club Atlètic, un altre partit que de ben segur serà dificilíssim.

• Alineació: Lluna, Marc, Nierga, Bucs, Jabo, Masmitjà, Serrat, Cepe, José, Lluís i Juanola.
  • També van jugar: D. Ruiz i Mia.

Les rajades de la setmana:

• Juanola, al acabar el partit, va donar una tràgica notícia a l’equip rival: “el agua está enfriada".

• Sembla que el ‘novato’ Mia, ha aconseguit trobar-se un lloc definitiu al vestidor. Desplaçant a altres jugadors més veterans en posicions no tan agraciades del vestidor. Sens dubte, un lloc que s’ha guanyat a pols arribant molt aviat a tots els entrenaments i saquejant tots els penjadors de la zona.
  • Jep Serrat, en l’entrenament de divendres va fer unes dures declaracions cap als medis de comunicació del club. Segurament això i la seva poca professionalitat a la hora de preparar-se els partits (sortint de festa en la nit anterior i fins hi tot anant amb a fer motocròs poques hores abans del partit), van fer que un jugador que acostuma a tenir un bon rendiment, fes un pèssim partit.