25 de nov. 2008

Camós 0 - 3 Serinyà

Aquest cap de setmana el Serinyà es va desplaçar a Camós per disputar el tercer derbi de la temporada. Els homes de Jep Oller van arribar puntualment a la cita i amb ganes de guanyar i anar-ho a celebrar a la bombonera amb la bona companyia d’un xai ben cuit.

Als primers minuts, els dos equips es van anar temptejant al mig del camp, però al quart d’hora, un centre des de la banda dreta, permet a un jugador del Serinyà cedir la pilota a Serrat i aquest empala un gran xut que fa inevitable l’estirada del porter del Camós. Tot i l’avantatge en el marcador, el Serinyà no s’acabava de trobar còmode, ja que el Camós en tot moment penjava pilotes a d’alt i feia difícil posar la pilota a terra. Abans d’acabar la primera part, un corner picat pel mestre Cepe, va permetre a Juanola fer una “espaldinha” que es va colar gairebé per l’escaire de la porteria. Així doncs, es va arribar a la mitja part amb el 0 a 2 a l’electrònic.

A la segona part, Bad boy i Oller van creure convenient que aquest primer comences a fer alguna cervesa a la graderia i així donar minuts al jove golejador David Ruiz, qui havia reaparegut la setmana anterior després d’uns mesos ausent. Amb Ruiz al camp, es preveia que el partit podia acabar amb golejada, i és que el jove jugador està acostumat a desequilibrar la balança. El Serinyà va sortir a la segona part molt enxufat i el resultat li va donar tranquil·litat per poder posar la pilota a terra i trenar grans jugades. La primera gran ocasió com no pot ser d’altre manera, la va tenir D. Ruiz “il doctore”, malauradament però, no va definir bé. El Serinyà trenava i trenava i Ruiz fallava i fallava, i així fins arribar a desaprofitar més de 5 clares ocasions de gol, en una de les ocasions que per sort va caure als peus de l’altre davanter del Serinyà, la nova incorporació d’aquest any Lluís Portas, va aprofitar per posar el 0 a 3 al marcador i així plasmar la superioritat del Serinyà, especialment en la segona part del partit. Cal destacar també en aquesta segona part una gran jugada del mestre Cepe que després de creuar-se entre un defensa i el porter, va aixecar la pilota, però aquesta es va estavellar al travesser. També cal destacar l’actuació de Met, que amb pocs minuts en va tenir prou per disposar d’una bona ocasió de gol, el jugador que havia militat a Camós en la passada campanya però, se li va encongir el cor al xutar i va fer un misto que no va acabar amb gol per ben poc.

Al final, 0 a 3 a l’electrònic del municipal de Camós, 3 puntets més permet al Serinyà escalar posicions i situar-se a només 2 punts del tercer classificat. Dos victòries seguides en les dues ultimes jornades importantíssimes, però insuficients i és que el Serinyà mereix estar més amunt, esperem que per fi s’hagi engegat la màquina i els blaunegres continuïn puntuant en les properes jornades. Visca el Serinyà!

  • Alineació: Lluna, Marc, Nierga, Jabo, Jimmy, Masmi, Serrat, José, Cepe, Juanola i Portas.
  • També van jugar: l’ex golejador Ruiz, Quintana, Gerard i Met
  • Sancionats: Mia i Bucs per increpar al senyor col·legiat.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem que la reportera pengi alguna foto algun dia!!!!!!
i posats a esperar coses imposibles esperem també que en Ruiz torni a marcar algun dia jejejeje

Ànim doctore, un parell de entrenos més i tornaràs a estar a tope.

Anònim ha dit...

Bona crònica, però un mica dura amb el nostre juvenil " il doctore". Tots sabem de la seva habilitat com a golejador i estic segur que no tardarà ni un partit a tornar a marcar, Ànim Doctore. VISCA EL SERINYÀ.

Anònim ha dit...

Ara portem un bon ritme, i sense mi sembla que les coses encara hus van sortint! Jejejeje!
Ja tornare a jugar quan tots els jugadors em facin un peto! Jejejeje!

De CAN RIKART!

Anònim ha dit...

cada dia teniu més luxes, teniu internet i tot a can riki? vaia tela... tu vés miran el calendari havera kina és la proxima festa, només sap greu per la propaganda que li fas a la teva germana jejeje

Un, dos, tres... il doctore no marca res!

Anònim ha dit...

Força Doctore!!!! Visca el Serinyà, i dissbte hem de guanyar així tindrem una festa grossa grossa!!!

Anònim ha dit...

(nen) Mare, mare que hi ha peres transparents?
(mare) no fill meu
(nen) merda, he comprat bombetes!

Anònim ha dit...

Això és un acudit de tercera regional en tota regla eh! vaia tela!

Per cert, espero que akest finde continuem amb la ratxa positiva i aconseguim una altre victoria a la bombonera, ke teniem l'afició molt ben acostumada dels dos ultims anys i no podem baixar el llistó! PODEMOS!!!!!!!! Ruiz maravilla!

PD: hi ha un ex jugador que està a Brno que va dir que s'havia de continuar la web així ens posaria al dia i ell seguiria els resultats, jo a vegades li recordo k akesta web existeix. Deixo el comentari aki, havera kuant temps tarda a contestar....

Anònim ha dit...

Aquest ex jugador si vol no cal que faci cap comentari, penjant quatre fotos de les amigues que té per allà, ja sabrem que està bé.

Les estadistiques diuen que fa molts anys que el Serinyà no perd el dia de la festa, per tant que segueixi així
aupa Serinyà!

Anònim ha dit...

Juas!!! administrador!!! donem poders i penjare fotus va!!!

Forza Serinyà!!! El dia de la festa no es pot perdre!!

S'augura una ratxa victoriosa llarga i dura com la piiiiip de'n Butinya!!!

Petons a tots!!

pepitou

Anònim ha dit...

VA DONA-LI PODERS JA !!!!!
LA CAUSA S`HO VAL