24 de des. 2008

FELICITACIÓ DE NADAL!!

Una persona aliena a la pàgina del Club, anomenat PAULO FUTRE ens ha enviat aquesta magnífica postal de Nadal, revelant la seva autèntica identitat. I amb la següent felicitatció:
"Que la joia del Nadal sigui dins vostre i brilli com un servidor, Bon Nadal i Felices Festes!!"
...amb molt de carinyo...
Paulo

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem la crònica del partit ja!

Anònim ha dit...

El cronista deu estar empatxat de cava i torrons Espero q es recuperi abans del proper partit
Ens veiem avui a la quina
Bon any nou a TOTS/TOTES
123SERINYÀ

Anònim ha dit...

k passa am la cronica del partit???marc felicitats pasades .avui tot l,ekip a fer xerinola a la gran quina de serinyaaaaaa!!!!!visca la mare k us va parir,
ahir vai pasar per devant de mas de nit i vai veure un tiu enfilat a dalt l.escenari ballant kom un boig.em penso k era en patxi puñal,si algu pasa per devant k li digui k ja pot baixar!juas,juas,juas

Anònim ha dit...

CRONISTA DIMISIÓ!!!!
CRONISTA DIMISIÓ!!!!!
CRONISTA DIMISIÓ !!!!


L`AFICIONAT I SEGUIDOR DEL SERINYÀ I DE LA SEVA PÀGINA WEB, DEMANA LA DIMISIÓ DEL CAP DE REDACTORS DEL LA PÀGINA

Anònim ha dit...

Ei! Cronista era una broma, no t'ho agafis malament. Tots t'estimem ,encara q sigui només una mica. Obre d'una vegada per totes el word i comença a escriure una d'aquelles croniques tan especials q només tu saps escriure (boing,boing,..)
BON ANY, 123SERINYÂ

Anònim ha dit...

Tinc molt més temps lliure en els meus dies laborables, nose pas ke pasa, crec que m'hauré de plantejar això de tenir vacances jejeje totes maneres intenteré fer un forat a l'agenda, prometo tenir la cronica penjada abans de viatjar a st miquel per enfrontar-nos a campamentos sant miquel!