9 de febr. 2009

Serinyà 2 – 2 Celrà

Cada temporada hi ha un equip que s’entravessa al Serinyà, doncs bé, aquesta temporada es confirma que és el Celrà. Un equip que en la primera volta va humiliar al Serinyà i que en aquesta segona volta, tot i que el Serinyà va donar la cara, es va fer impossible aconseguir la victòria a la bombonera.

Tot i que el Serinyà va començar dominant clarament el partit, en la primera arribada el Celrà aconsegueix el 0 a 1 al marcador després d’un fort xut de fora a l’àrea que al impactar a la cara d’un jugador del Serinyà, descol·locar totalment a Lluna que encaixa el primer gol. El vent bufava amb molta força i totes les pilotes àrees eren un perill i el gol del Serinyà va arribar aprofitant aquest factor. Després de penjar varies pilotes a l’olla un jugador del Celrà es va col·lar la pilota dins la seva pròpia porteria després d’un mal rebuig a l’àrea petita. Amb aquestes es va arribar a la segona part. El Serinyà va tornar a sortir amb molta força però va ser el Celrà un cop més qui es va avançar al marcador. A partir d’aqui el partit va ser un monòleg del Serinyà que va portar la batuda del partit en tot moment, va crivellar al porter rival i el gol finalment va arribar a un quart d’hora pel final mitjançant una bona rematada de Bucs. El Serinyà però volia els 3 punts i ho va continuar intentant. El gol de la victòria finalment no va arribar tot i que jugadors com D. Ruiz va disposar d’una claríssima ocasió que va xutar per sobre el travesser.