9 de febr. 2009

Bescanó 3 – 3 Serinyà

Partit passat per aigua. Tot i que semblava que el partit s’acabaria anul·lant per la forta pluja que va caure, finalment es va disputar un matx que òbviament no va ser massa vistós, els errors per les males condicions del terreny de joc van ser freqüents i el partit es va basar en la força i la lluita entre els 2 equips rivals.

El partit va començar malament pel Serinyà, ja que segurament va rebre un dels gols més ràpids de la temporada. Als 36 segons un xut del davanter del Bescanó es va colar per la mateixa escaire de la porteria defensada per Lluna. Als pocs minuts el Serinyà va aconseguir l’empat mitjançant una bona rematada de cap del central Bucs. El Bescanó es va tornar a avançar en el marcador però aquest va ser contestat per una altre bona jugada del Serinyà que va acabar amb el gol del rapidíssim Portas. A la segona part el Bescanó es torna avançar en el marcador i el Serinyà començava a notar el cansanci i va haver de substituir a varis jugadors per petites lesions. Quan semblava que el partit acabaria amb el 3 a 2 a l’electrònic, Un bon canvi de banda acaba als peus de José i aquest aconsegueix afusellar al porter que donava un punt amb sabor de victòria en un camp molt complicat..