24 de març 2009

Cellera 2 - 2 Serinyà

Aquesta jornada el Serinyà es va desplaçar al camp de la Cellera, un equip de la zona alta de la classificació que deixa escapar poquíssims punts del seu estadi.
El partit va ser poc vistós i va estar marcat per un nefast arbitratge que no va deixar content a cap dels dos equips.
En la primera part no hi va haver grans ocasions per part dels dos equips, que es van limitar a lluitar al mig del camp. Tot i això al quart d’hora pel final de la primera part, un refús de la defensa del Serinyà arriba a ¾ de camp, Masmi molt atent va a lluitar la pilota i amb el cap cedeix a D. Ruiz qui amb un fortíssim xut forada la porteria rival avançant al Serinyà en el marcador. A pocs segons per arribar a la mitja part, una jugada de la Cellera acaba amb un batibull de rebots dins l’àrea. La pilota finalment cau a peus d’un jugador rival qui gairebé amb un misto, aconsegueix situar l’empat a un en el marcador.
En la represa el Serinyà es va llançar a l’atac i després d’un córner, la pilota és refusada per la defensa local, però la pilota cau a peus de David Quintana qui amb un xut col•locat, aconsegueix situar un cop més al Serinyà per davant del marcador, 1 a 2.
Cal fer especial menció a l’arbitratge, tothom sap que arbitrar és complicadíssim i més en aquestes categories que no hi ha l’ajuda dels liniers. Doncs bé, possiblement el Serinyà dissabte va viure un dels pitjors arbitratges de la seva historia, això si, l’àrbitre en cap moment es va posicionar ni a favor ni en contra de cap equip, senzillament errava en totes les seves decisions, des de fores de banda, fores de joc, etc.
Aquest arbitratge que es comentava anteriorment va fer que els dos equips no paressin de discutir jugades molt obvies i els jugadors perdessin la concentració en varies ocasions. En una d’elles i per sorpresa de tothom, l’àrbitre va xiular penal en contra del Serinyà que va permetre que la Cellera empatés el partit. A partir d’aquí el Serinyà va intentar remuntar altre vegada, però el col•legiat es va limitar a xiular fora de joc sistemàticament en cada jugada fent així impossible arribar a la porteria rival.
Al final doncs empat a dos gols, que tot i que és un bon resultat en un dels camps més difícils de la categoria, després de veure el partit deixa cert regust agredolç.

  • Alineació: Lluna, Nierga, Jabo, Mia, Marc, Masmi, Quinti, Portas, Cepe, Ruiz i Juanola.
  • També va jugar: Gerard.

Els lectors més exigents poden comparar la nostra crònica amb la versió de la web de la Cellera fent clic AQUI



13 comentaris:

infoserinyà ha dit...

hola, us volia comentar que ha nescut un nou portal/blogspot amb la funcionalitat de anunciar totes les nocticies del municipi a internet i com a entitat que sou fer-vos saber que ens podeu enviar totes les noticies que succeixen en el vostre club. Res més tan sols dir-vos el nostre blog: http://infoserinya.blogspot.com/

i el nostre correu: infoserinya@gmail.com

Graciès. Equip del info.serinyà

Anònim ha dit...

sort que no hi havia els tres timbalers perquè sinó segur que s'emmarranen, s'autoexpulsen i acabem perdent el partit.

vegis porqueres, celrà etc...

em refereixo al pare, el fill i el morenet

visca la pastisseria PUJOL !!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Havera si aconseguim una altre ratxa de victories i acabem a on ens toca!!
Visca els xais!

Anònim ha dit...

Segurament el 4 d'Abril tornara el lateral conegut com el pata de palo per fer-se un lloc a l'11! Que tremolin els laterals!! Jejejeje!

Kan Ricard!

Anònim ha dit...

Que hi ha un mega-sopar el 4 d'abril?????

Anònim ha dit...

Us petaré el cul a tots! Bujarres!

Anònim ha dit...

Anada
SERINYÀ 3 - 1 LA CELLERA
Tornada
CELLERA 2 - 2 SERINYÀ

Total 5-3
Toma Bujarre!!!!!

Anònim ha dit...

Et cardaré un cop de colze a l'ull!!!

Anònim ha dit...

a Serinyà teniu una merda camp no?

Anònim ha dit...

Si, imaginà't si tinguèssim un camp ben parit, us follariem a tots!!

P.D: Tu ets una merda persona i tampoc t'ho hem dit...ahhahah pringat!!!

Vin Furder ha dit...

Pq després diguin ke akesta web no és dinàmica i de gran interès eh! jejeje això si ke és macuuu, iwal k en sala! Sala macu més k macu, avui hauràs de portar botes d'anar a pescar i una canya ben llarga per anar a despenjar la pilota d'ahir a entrenu!
Apa nanus iam si avui sumem tres punts més i després celebrem sant josep, sant josé i sant papes! Sort!

Pepitou ha dit...

Pata palo...Quan les coses funcionen es millor no tocar-les!!!

Lu millor es que et pregunguis un parell o 4 mesos més de relax i jo me'n vagi a fer un màster a Nova Zelanda l'any que ve!!!

Petons!!

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala