24 de març 2009

Sant Miquel 1 - 2 Serinyà

Després d’aplaçar-se varies vegades, finalment el dimecres dia 18 de Març, es va disputar un dels derbis més esperats del grup. El Serinyà doncs es va desplaçar al camp del Sant Miquel en un encontre d’horari champions.

A les nou en punt el col·legiat Tellez va xiular l’inici del partit, en els primers minuts semblava que era el Sant Miquel qui tenia el control de la pilota i fins hi tot es podria haver adelantat en el marcador en els primers minuts, quan una bona passada des de la mitja va arribar als peus del davanter Dani, aquest va regatejar al porter Lluna però es va escurar a la banda, finalment va xutar però el central Bucs va poder evitar que la jugada acabés en gol. A partir d’aquí el Serinyà va reaccionar i tot i no aconseguir tenir el control de la pilota en cap moment del partit, va anar creant jugades aïllades que acabaven en petites ocasions de gol. A mitjans la primera part una falta xutada per José és lleugerament desviada per la barrera i el potent xut es cola dins la porteria local. A partir d’aquí el partit va continuar amb la mateixa dinàmica fins arribar a la mitja part amb el resultat de 0 a 1 al marcador.

A la represa ben poca cosa va canviar, el Sant Miquel tenia la pilota tot i que sense crear grans ocasions i el Serinyà o a pilota aturada o amb algun contraatac intentava buscar el gol de la tranquil·litat. Al quart d’hora de la segona però i un cop més de falta perfectament executada, el Sant Miquel aconseguia l’empat a un. Un Serinyà desconcertat i un Sant Miquel crescut feien donar l’empat per bo, tot i això el Serinyà no es va donar per vençut i va continuar ferm en defensa. Finalment, al 35 de la segona part, l’esfèrica arriba a peus de l’home més en forma del Serinyà, Jordi Masmitjà Feliu qui des de més de 30 metres, empala un fort xut que es cola per el mateix escaire de la porteria local. A partir d’aqui, tot i la ultima estampida, el Serinyà va continuar serio en defensa i va aconseguir marxar amb els 3 punts del dificilissim camp del Sant Miquel.

Així doncs, partit poc vistós del Serinyà, però amb la tranquil·litat d’haver aconseguit sumar 3 punts més i amb la moral que suposa haver aconseguit guanyar un cop més el derbi davant d’un equip com el Sant Miquel que cada any està més fort i més amunt en la classificació. Felicitats Serinyà!

• Alineació: Lluna, Nierga, Bucs, Jabo, Mia, Masmi, Jimmy, José, Portas, Cepe i Juanola
  • També van jugar: Quinti i Marc

Imatge de l’home revelació de les ultimes jornades que tot i ser un pivot defensiu sempre ha acostumat a l’afició del Serinyà a fer pocs però importantíssims gols, com podem recordar el gol de falta contra el Sant Privat, o el gran gol que podem trobar a l’hemeroteca d’aquesta santa web contra el Montagut en la temporada passada.

Masmitjà doncs sembla que aquesta setmana està essent màgica per ell, ja que dissabte passat va marcar els dos gols de cap que van permetre sumar un punt molt valuós davant el líder indiscutible del grup, el Cornellà i només 4 dies després aconsegueix un golàs, que permet sumar una victòria més davant el Sant Miquel.