15 de març 2009

Serinyà 2 - 2 Cornellà

Aquest cap de setmana el Serinyà rebia al líder del grup, el Cornellà, per disputar el que va ser un distret i apassionant derbi, que va fer disfrutar a tots els aficionats que van acudir al camp municipal de Serinyà.

El partit va començar amb un Cornellà molt fort que semblava que volia decidir el partit ràpidament. De fet abans del quart d’hora, el Cornellà es va avançar amb un fort i col·locat xut, que va fer inútil qualsevol intent del porter Lluna per aturar la pilota. Zero a un al marcador que servia per donar un toc d’atenció als locals que no es volien deixar emportar els 3 punts així com així. Després de rebre la primera estampida doncs, el Serinyà es va anar ordenant i va començar a tenir la pilota, tot i que no va poder disposar de bones ocasions per igualar el marcador. Amb el 0 a 1 doncs s’arriba al descans.

A la represa, el partit va canviar radicalment, sent el Cornellà gairebé nul en atac i amb un Serinyà bolcat al camp rival buscant l’empat. Tot i les bones i repetides ocasions però, el gol es va fer pregar, ja que no va ser fins al minut 85 quan monsieur Masmitjà, l’home dels gols importants, va rematar un centre provinent d’una falta a ¾ de camp, agafant al porter a contrapeu i donant al derbi, segurament el resultat més just, l’empat. Després del gol i amb l’afició gairebé celebrant el gol encara, una centrada dins a l’àrea, arriba als peus del perillosíssim davanter del Cornellà i aquest fent un gran control defineix donant altre cop l’avantatge per l’equip verd. Semblava impossible però el Serinyà es tornava a deixar avançar en el marcador en els últims minuts, exactament igual com havia passat en la ultima jornada davant el Sant Gregori. L’equip però no es va resignar i tot i estar ja gairebé en temps afegit ho va continuar intentant. Primer José enviant una pilota al pal i finalment altre cop, el ja golejador Masmitjà, Sant Masmitjà! torna a ser l’home més ben posat a dins l’àrea, el que salta més que ningú i remata una altre vegada de cap, aquest cop picant la pilota al terra, millor que no ho faria Walter Pandiani i fa un cop més impossible l’estirada del porter situant el definitiu 2 a 2 a l’electrònic. Visca el Serinyà!

• Alineació: Lluna, Nierga, Bucs, Jabo, Marc, Jimmy, Masmi, Quinti, Portas, Cepe i Juanola.
  • També va jugar: D. Ruiz