13 de març 2009

Sant Gregori 3 – 3 Serinyà

El partit va començar amb un Serinyà molt ben posat al camp que poc a poc es va anar sentint més còmode i a base d’anar tocant va anar gaudint d’ocasions de gol. En una d’aquestes el rapidíssim Portas, es va plantar sol davant el porter i així va aconseguir l’avantatge pels blaunegres al quart d’hora de la primera part. El bon rigor defensiu mantingut al llarg de tota la primera part, va fer que el Sant Gregori només xutés dues ocasions a la porteria del Serinyà, el porter Lluna, molt atent va aturar les dues ocasions sense complicacions. El Serinyà doncs va continuar gaudint d’ocasions, però no va ser fins a deu minuts pel final, quan el mestre Cepe, controla una pilota al mig del camp i després de veure la posició del porter, engalta un fort xut que fa impossible qualsevol intent del porter per aturar-la. 0 a 2 al marcador mitjançant un grandíssim gol, que de ben segur serà sinó el millor, un dels millors de l’any.
En la represa de la segona part, el partit va ser totalment diferent. El Sant Gregori semblava que portava la batuda, i ja en el minut 5 va aconseguir retallar distàncies. Jep Oller va moure banqueta i va entrar al camp la màquina golejadora, D. Ruiz “il doctore de Serinyà”. Als pocs minuts Ruiz ja havia complert, així doncs 1 a 3 al marcador que semblava que ja havia de ser definitiu. Però lluny d’això i com ja ha passat masses vegades el Sant Gregori va tornar a retallar distàncies a deu minuts pel final. Un gol que va fer créixer a l’equip local i que juntament amb l’expulsió de Jabo, donava ales a l’equip que es va bolcar totalment a la porteria rival. Al minut 90 però, en un ràpid contraatac, Portas i Ruiz es planten davant del porter, el primer assisteix cap a Ruiz i aquest introdueix la pilota dins la xarxa. L’àrbitre del partit però va considerar que Ruiz estava en posició antireglamentària, així que el gol no va pujar al marcador. Semblava que aquesta jugada no havia de ser massa transcendent. Però el partit es va allargar 4 minuts. Els suficients com perquè el Sant Gregori disposes d’una falta a la banda dreta de l’àrea del Serinyà i puges tot l’equip del Sant Gregori a rematar a la èpica (inclòs el porter). Molta gent a dins l’àrea que no feia falta, ja que la falta va ser sacada, es va passejar per dins l’àrea, acabant al fons de la xarxa sense que ningú fos capaç de desviar-ne la trajectòria. Final del partit, empat a 3 i cap a casa coneixedors d’haver deixat escapar 2 punts que havia tingut al sac i gairebé lligat durant bona part del partit. S’haurà d’aprendre a fer un nus més fort a partir d’ara!

• Alineació: Lluna, Quintana, Jabo, Nierga, Marc, Masmi, Jimmy, Cepe, José, Portas i Juanola.