16 de nov. 2008

Serinyà 3 – 1 Cellera

Dissabte el Serinyà rebia la Cellera a la Bombonera, un equip situat a la cinquena posició de la classificació. Per sort, els de casa es van situar per davant del marcador mitjançant un dels homes més forma i pare de la nouvinguda al club Isis. Així doncs José de gol paral·límpic (gol de corner directa fet a tercera regional), aconsegueix l’1 a 0 a l’electrònic que permetia a el Serinyà començar el partit amb més calma de l’esperada. Abans dels deu minuts de la primera i sense donar temps de respirar a la Cellera, el Serinyà es va trobar amb un penal a favor després d’una gran jugada de Jimmy (l’home que ja se’l podria començar a anomenar Goodboy). El brasiler Jabo va ser l’encarregat de xutar la pena... màxima i per no desmarèixer a el jugador brasiler direm que el porter visitant va encertar la trajectòria de la pilota evitant així el segon gol local. Als pocs minuts però una gran jugada col·lectiva va acabar amb una bona assistència de Serrat cap a portes, i aquest últim va definir perfectament situant el 2 a 0 a l’electrònic mentre l’afició embogia. El fet de que el partit comences tan fort per part de l’equip local, semblava que podríem estar davant d’una gran golejada, però tot i que l’equip no va deixar de provar-ho no va ser capaç de sentenciar en cap moment. Amb aquest resultat doncs s’arribava al descans.

A la represa semblava que la Cellera era un altre equip, va començar a pressionar, però en tot moment es va topar amb un Serinyà molt ben posat al camp. Amb aquesta tònica van anar corrent els minuts, però l’insistència de la Cellera va ser premiada a un quart d’hora pel final, quan l’arbitre va xiular un penal a favor de l’equip visitant. Aquest cop la Cellera no va fallar, i tot i que el porter Lluna va encertar la trajectòria de la pilota, no va poder evitar que el visitant retallés distàncies. Com diria Futre, s’augurava el pitjor, i la gent encara se’n recordava de la visita del Bescanó que va endur-se els 3 punts en els últims minuts. Aquest cop però tot i el nerviosisme que es vivia dins el partit, el Serinyà va continuar centrat en tot moment. El partit estava bastant trencat i la Cellera va disposar de varies ocasions per empatar el partit. Però el Serinyà encara no ho havia dit tot i és que dins al camp hi havia D. Ruiz il doctore, un home que amb mitja ocasió et fa un hattrick. (aprofitaré per promocionar el joc: www.hattrick.org ) i un cop més així va ser, tot i faltar-l’hi varis entrenos el Vannistelroy del Serinyà, va rebre una bona assistència de Masmi que va baixar una pilota penjada dins l’àrea i Ruiz sense pensar-s’ho afusella al porter visitant, situant per fi el definitiu 3 a 1 al marcador. Segons després d'aquest gol hi va haver un petit moment de confusió en que no es sabia si el gol era o no anul·lat, i que va aprofitar el lateral Marc per practicar l'1 contra 1 en amb un extrem de la Cellera. Aquest ultim va encarar a Marc, qui respaldat en tot moment per Jabo, li va treure la pilota netament i es disposava a encarar cap a porteria, sens dubte un professional com la copa d'un pi que aprofita qualsevol moment per acumular experiència i minuts dintre el camp. (finalment l'arbitre va donar el gol per bo i Marc va haver de tornar la pilota)

Sens dubte un gran fitxatge d’hivern que esperem que ens visiti aviat almenys en el pròxim entreno que hi hagi sopar.

Al final doncs, es pot dir que el Serinyà va saber patir i va aconseguir 3 punts més importantíssims que esperem que l’allunyin una mica més del pou i que d’una vegada per totes, sigui l’inici d’una llarga i bona ratxa. A destacar també apart dels tres homes que van marcar, el gran partit en general de tot l’equip que no va deixar de lluitar en els 90 minuts. Ara esperem guanyar el derbi de la setmana vinent aquest cop al camp del Camós. Visca el Serinyà! Uhh ahh..... ià!

• Alineació: Lluna, Buti, Bucs, Jabo, Jimmy, Masmi, Serrat, José, Cepe, Juanola i Portes.
  • També van jugar: Ruiz, Marc, Gerard i el debutant Met.