9 de febr. 2009

Serinyà 3 – 2 Sant Ponç

Aquest cap de setmana el Serinyà rebia al incòmode Sant Ponç. Un equip molt lluitador i que per la nombrosa afició que porta sembla que sempre jugui a casa.

El partit va començar de cares pel Serinyà, ja que al primer quart d’hora, José va fer un espectacular gol xutant des de el mig del camp, després de veure el porter local avançat.

Als pocs minuts una bona jugada del Serinyà va acabar amb 2 xuts a porta que van ser ben rebutjats pel porter i la defensa, la pilota però finalment va arribar a peus de Juanola i aquest amb la sang freda que el caracteritza va col·locar la pilota lluny de l’abast de tothom. Quan semblava que el Serinyà ja es feia amo i senyor del partit, el Sant Ponç va començar a pressionar a el Serinyà i a l’àrbitre. Finalment i després de arribar un parell de vegades van aconseguir situar el 2 a 1 al marcador, gol que els va donar molta moral.

En els últims instants de la primera part, el Sant Ponç es va bolcar a l’atac i el Serinyà semblava que estava totalment descol·locat. i va ser instants abans d’acabar la primera part quan el Sant Ponç va aconseguir empatar el partit amb una jugada doblement polèmica, quan un jugador del Sant Ponç intenta força una targeta groga xutant ràpidament una falta, la pilota però impacte en un jugador del mateix equip i l’àrbitre incomprensiblement assenyala banda a favor del Sant Ponç, aquests saquen ràpidament i la jugada acaba amb un centre dins l’àrea, el rebuig queda a la frontal de l’àrea. Un jugador del Sant Ponç engalta un fort xut que impacte al travesser, la pilota vota clarament per davant la línea i el porter lluna l’agafa tot i rebre l’empenta de 2 jugadors del Sant Ponç. Després d’uns segons de protestes, l’àrbitre assenyala el mig del camp.

Amb l’empat a 2 doncs s’arriba a la mitja part.

A la segona part l’equip d’Oller va sortir més centrat i va aconseguir evitar el perill de la porteria de Lluna, tot i això el gol de la victòria no arribava. El Serinyà es va bolcar a l’atac i portava molt perill sobretot a pilota parada, però no va ser fins escassos minuts abans del final del partit, quan l’home dels gols importants va deixar els 3 punts a la bombonera. Monsieur Masmitjà va volar més que ningú i va rematar un corner picant la pilota a terra i fent impossible qualsevol estirada del porter.

Finalment doncs 3 a 2 a l’electrònic i 3 punts més que suma l’equip blau-negre en la que ja és la desena (gràcies a els fidels lectors que ens ajuden a millora dia rera dia) jornada consecutiva sense conèixer la derrota. Esperem que aquesta bona ratxa s’allargui fins a final de temporada i l’equip vagi escalant posicions. El proper cap de setmana derbi al camp del Porqueres. Visca el Serinyà !

• Alineació: Lluna, Nierga, Jabo, Bucs, Marc, Serrat, Masmi, Portas, José, Cepe i Juanola.

• També van jugar: Quintana, Ruiz, Gerard i el jove debutant Sala que esperem que ens porti moltes tardes de glòria i bon futbol al municipal de Serinyà.