19 de febr. 2009

Porqueres 2 - 2 Serinyà

Entrant a la segona part es van reunir els pitjors escenaris pel Serinyà, i és que després de varies decisions dubtoses de l’àrbitre, l’equip va començar a perdre els nervis, el Serinyà rebia petades i també era el Serinyà qui rebia les targetes. Aquest fet va desconcertar del tot als jugadors, fet que va portar a jugar una pèssima segona part, sense gairebé ocasions de gol per part del Serinyà. A mitjans la segona part, el Porqueres va empatar el partit, amb un bon centre que va ser rematat de cap al fons de la xarxa. Poc després el davanter del Serinyà Juanola, va rebre una duríssima entrada, que tampoc va ser sancionada per l’àrbitre, Juanola va haver de ser substituït i els homes d’Oller es posaven les mans al cap.

A partir d’aquí el Serinyà ho va continuar provant amb més cor que cap, i entre mig del recital de l’àrbitre, que va ensenyar varies targetes i va expulsar a dos jugadors, cal destacar un fort i llunyà xut de Jimmy que des del mig del camp va estar apunt de marcar el que de ben segur hauria estat un dels millors gols de la temporada.

Així doncs mal partit, mal arbitratge i mala jornada pel Serinyà, que aquest cap de setmana visitarà al Sant Miquel carregat de lesions i sancionats.

  • Alineació: Lluna, Marc, Nierga, Bucs, Jimmy, Masmi, Serrat, Portas, José, Cepe i Juanola.
  • També van jugar: David Ruiz i David Quintana.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel que es veu el cronista es va perdre la primera part. Li faig saber que es va jugar bé i amb concentració, però es van desaprofitar ocasions per sentenciar el match i això va donar ales al rival.
Però la lliga segueix i dissabte un altre derbi.Una nova batalla.La guerra contnua.
123SERINYÂ

Anònim ha dit...

Va Serinyà! Enarca no hem dit la ultima paraula! Queda molta lliga per pujar escalons! De escaló en escaló, en farem una escala.
I això no ho podrà negar ningú! Nosaltres si que som un equip en tots els aspectes!
Visca el Serinyà!

Kan Rikard!

Anònim ha dit...

Ai Ricard, Ricard... ke et passa ara amb els escalons? estas ben llempat! El que has de fer és deixar-te de tantes festes i portar una bona escala! XD
Visca el Serinyà

Anònim ha dit...

va nanus dissabte a per totas ehh!!que el sant miquel ha guanyat avui i deuen estar em la moral a dalt de tot!!!visca el serinyaaaa

Anònim ha dit...

A per el 12è sense perdre!!!! Però tampoc ens val un empat!!! El reyno de Campmajor no és inexpugnable, això ja ho sabem de l'any passat!!! Vinga nanus hem de sortir allà al màxim!!! Visca el Serinyà!!!!

Anònim ha dit...

vinga nois,encara no ho hem dit tot!a per totes!!!!!!!!!!!!!!visca el serinyaaaa!!

Anònim ha dit...

ho haveu vist !!!! Golàs !!

Kina vaselina, millor que la que es va posar en Nono si va veure el gol.

Aquest gol va per ell !!!!

Anònim ha dit...

estas flipatttt,dema las de fer aket ggolasss,el d;ahir no val per res,jeje VISCA EL SERINYA!!!!!!dissabte k ve arossada a la bombonera!!

Anònim ha dit...

Veig que per quedar primers o segons ho tenim dificil!

Anònim ha dit...

Ostres per aquí n'hi ha algún d`observador.

Anònim ha dit...

Haurieu d'actualitzar una mica més això!

Anònim ha dit...

Nanos ahir només 6 a entreno! quins cullons que teniu, hi hem de ser les bones i les dolentes!

Anònim ha dit...

em sembla que erem 9 ehh sense contar el gran kameni!!